71

Клечко

преди 1 година

интересно защо не са ги настанили по хотелите и курортите

70

Анонимен

преди 1 година

Всички мигранти в Германия, те ги поканиха, богати са, да се грижат за тях!

69

хуху

преди 1 година

Виж го наш Г ЕВРОПЕЕЦ как е недоволен от тия мигранти. Нещо позабрави, че допреди 30 години той беше индианецът на Европата и черната работна ръка, от която всички се гнусяха. Сега го приеха в ЕС (лошия ЕС), наливат субсидийки доволно, наш Г се поразходи из (лошата) Европа, па виде къде е убавото и вече не иска да идват да му го развалят разни мигранти. Да се били оправяли.

68

Анонимен

преди 1 година

В Древния Рим мигрантите са били това което са и сега за Европа и САЩ.Приток на евтина работна ръка.Привидно са се гнусяли от прииждащите но от трудът им не.В крайна сметка приходите от техния труд са надхвърляли негативите.Цинизма на Запад е елементарен и жесток.От една страна ги привличат с химери за по добър живот от друга ги заклеймяват.Великобритания беше решила да приключи с мигрантите достата прагматично.Лагер в Уганда до разглеждане на молбите.На 6000 километра.Беше и спря. да шуми.Защо

67

Възмутена

преди 1 година

Никой не споменава от кога и защо тръгна масовата мигрантска вълна. От 2016г когато фрау Меркел казваше на всякаква ***, ИДВАЙТЕ ! И ги посрещаха с отворени обятия, а сега реват !!! Да й потърсят наказателна отговорност за глупавото, безразсъдно поведение да напълни Европа с миризливи навлеци.

66

Анонимен

преди 1 година

ЕС е около 340 милиона - 1,1 млн са смешна цифра ! А га бомбихте Афганистан, Ирак, сирия, Либия, га експлоатирахте африканските държави ЩО НЕ РЕВАХТЕ , БРЕ , А ????????? сега ги интегрирайте , а не само да ни давате съвети как да интегрираме нашите тъмни !

65

Американ

преди 1 година

До oтCиднейAaв$тралияя: Едните идват от страна с истинка война, а другите са лъжливи навлеци.

64

oтCиднейAaв$тралияя

преди 1 година

"милиони украински бежанци, чиито молби за закрила се разглеждат в рамките на отделна система"... По кой закон се прави разлика дали е бежанец от Афганистан, Сирия или Украйна? Това не е ли за прокурор? Дискриминация? Афганистанците защо не са на хотел в слънчв бряг?

63

Анонимен

преди 1 година

Сънувах ,как измират масово евролиберасти, Бг политици и прокурори....

62

Анонимен

преди 1 година

Да върнат робството на доброволен принцип, така де - никой да не ги кара на сила, ако искат могат да станат собственост на някой среднокласец, да се грижи за домакинството, за градината, да мие колите, да пере глади и готви и в замяна ще има покрив, храна а може и дори джобни ако работи усърно. По-добре е от свободен човек под мостовете нали. Пък и така всеки ще си знае мястото.

61

Падаря

преди 1 година

Да се направят буферни зони от по 30 км в африка и Близкия изток които да се охраняват от международни войски .Там да живеят бягащите от войната и политически репресии мигранти.Там да се обучават и наблюдават и най-добрите и с професиите да се пускат в ЕС след минимален 3 годишен престой в зоните. Нелегалните да се пращат там и каналджийството да се води експлатация на хора и да не се наказва фиктивно .

60

Анонимен

преди 1 година

Това безумие дали ще спре някога. Не може всички да се набутат в Европа. Ако не се опомнят тези в Брюксел, Европа ще загине. Жителите на страните в които е пълно с мигранти страдат, но на политиците не им пука ти са добри към чуждите, а отвратителни към своите.

59

Анонимен

преди 1 година

Маймyнарника се препълни. Бийте им по един бустер и скоро ще населят вечните ловни полета в компанията на 77 девственици. Не са дошли да бачкат. Имаме си достатъчно проосяци. От къде вода и за тях. Наместят ли се нейде, душчета, тоалетни нужди... Като яи свърши водата да не питате после защо бее аджебаа

58

Анонимен

преди 1 година

има и интеграционни курсове....

57

Анонимен

преди 1 година

много изопъчена статия. има деца от украйна в съседното училище тук в централна германия, ама чак пък криза.?? дифтерия? хахах. не ставайте смешни, всичко е наред

56

Анонимен

преди 1 година

Нали Меркел ги покани?

55

Бай Танас

преди 1 година

Да ги обезпаразитяват, преобличат и кой от къде е ... Щом има пари да стигне до Брюксел, значи не е сиромах. Ще може и с талибаните да се разбере

54

Анонимен

преди 1 година

Не само краста дифтерия и епатит ще има и холерия

53

Анонимен

преди 1 година

Краварите изработиха мн добър план за да се опитат да бъдат хегемони

52

Анонимен

преди 1 година

Берлин приютява мигранти а клошарите от немски произход спят под мостовете