16

Анонимен

преди 1 година

Да изхарчиш маса пари за самолети, хотели и билети... И да не можеш една бира да изпиеш на тая 40 градуса жега?!? Що за хора са тия? Един път да се радвам, че съм българин. Съгласно нашия закон за алкохола- не ти трябва лиценз за продажба на бира. Следователно - бирата в България не се води за алкохол. Иначе щеше да се иска и лиценз да продажба на ОЦЕТ! Та мисълта ми е - ако те хванат в Катар с шише оцет престъпник ли си? Гледам едно шише бира 4.5% и имам оцет 12%... Тия са тотални ненормалници!

15

Анонимен

преди 1 година

Катар и Paccия си купиxa световното

14

леля чичо

преди 1 година

без г.е.и провокация обратните не могат да спат, домъкнали са се на хиляди километри за да сложат маски в цвят на дъгата за да не им отрежат главите послегейовете са най агресивното малцинство даже по агресивни от мюслитата са май но по зле от феминистките

13

User

преди 1 година

Чаршафосано и талибанско първенство!

12

Анонимен

преди 1 година

Катар няма футбол и си купи световното, то па едно световно, направо да класират укрите първи и да свършва.

11

Оле-мале

преди 1 година

Казват, че било най-скъпото световно до сега, но според мен - най-слабото! Не съм изгледал и 1/4 мач до момента..... Изявите на феновете са практически забранени със съответен закон. За какво да го проследявам това първенство?!....... Инак и с плетена шапка можеш да покажеш на околните че си лесбиец. Но футбола е друго нещо!!!

10

Случаен

преди 1 година

Да посетиш ислямски фанатици, да оцелееш, да се върнеш, това си е екзотично. Капитан Кук обаче са го изяли аборигените. Егати удоволствието да си при *** и да ти се хилят с техните фусти, нема какво.

9

катьра

преди 1 година

е кривоглед и препуска по улиците сигурно зареден в 5 4аса сутринта

8

колко

преди 1 година

мазоли не ви ли се образуваха от премахване доста работни

7

Анонимен

преди 1 година

На немския отбор не разрешиха на самолета да свали футболистите, трябваше да отлети защото имаше лгтб символи. Летяли са до Оман и от там са дошли с местна авиолиня.

6

SuCkMyD1Ck

преди 1 година

Хората се забавляват, купонясват, думкат екзотични п1чета, пък тук някакви бедни и скъсани м1ризливци ги обсъждатб- хахагахахагахаха. Излез от мухлясалата си панелка бе, Ган1о! Ама за навън ти трябват пари.. а нямаш. хахахаха.

5

КатЪра бие къч

преди 1 година

т'ва е пародия на "световно" ниво.

4

Анонимен

преди 1 година

САЩ щеще да се явява с LGB флага на емлбемата на отбора си, ама като чуха, че това означава автоматиечн жълт картон за всички в игра, веднага се секнаха. Като се чу, еч може и да не вземат парики, идеологията отстъпи ...

3

Анонимен

преди 1 година

Бира има. Колкото щеш. Неверна информация как нямало да има. Ако нямаше, през крив макарон отивах да гледам мачове.

2

МВР са ТЕРОРИСТИ

преди 1 година

Кой назначи това Божество Иван Гешев за Главен Прокурор , човека Екзекутира Българи и никой не му държи сметка, убива чрез Пернишки мутри и полицаи с Фашистки наклонности!Германов

1

Анонимен

преди 1 година

Лигльовци и парцалеси