7

До 5 и 6

преди 1 година

Като имате много претенции- обучавайте си ги сами! Ама е много лесно да го хвърлиш в институциите, дори на ясла!!!-другите да се оправят.

6

Анонимен

преди 1 година

До 111Не търсят, знаят само да реват за още пари. Лениви станаха, мазни и угоени. На малцинствста гък не казват, че ако дойде родата ще ядат пердах.

5

111

преди 1 година

Като родител на дете със СОП знам какъв натиск и извиване на ръце е да си разкараш детето от училище.Учителите не търсят начин за справяне с този проблем те просто искат да си го прехвърлят на друг,но когато се работи с малцинство и получават допълнително, не мрънкат, въпреки че кой знае какви резултати няма.

4

Абе

преди 1 година

То не само приобщаващото образование не работи, май образованието като цяло никакво го няма, ама не ги чувам да скалите да реват от заплащане и по ранно пенсиониране

3

Анонимен

преди 1 година

едноместен чин кво е тва уе

2

Albi

преди 1 година

Много реформи трябва да се направят, но синдикатите само заплатата ги вълнува. Помощник-учител звучи добре, но даскалите няма да искат, ще се чувстват подядени. По-скоро ще напират за още пари ако има в класа дете със СОП. Всичко е лапане. Такава им е политиката.

1

Корекция:

преди 1 година

Образованието не работи нито с някого, нито за някого!Образованието в България е разсипано! Запомнете го това! Няма такова нещо като образование в България!