10

Лаврентий Берия

преди 1 година

То па тоя закон дето го има като се прилага, та ела да видиш! Сутринта по Нова показаха фактология - трафикант забовен с 20 мигранти - "..съдейства на следствието.." - 6 месеца условна?!? присъда. Друг такъв - 5 хиляди лева глоба! А кажете, че не се прилага закона? И като дигнеш "наказанията" какво?! А трябва като в Гърция. Трафик? 20 години ефективно! Без обсъждане. Прокурора иска "споразумение" - за какво? Ако е неоснователно - и той 20 години. Без това тук ще продължи Дивия Запад!

9

Анонимен

преди 1 година

Приноса на госпожата към този сценарий на гангстерски филм хич не е малък! Едни от първите и най големи бандити почнаха от тази партията! Вън от властта, съд и затвор - но кога?

8

asd

преди 1 година

Къде е фигуранта с ветото? Нали управлява вече 2 години? За първия мандат цялата кампания изгради с внушения за мигрантитие, че сме били разграден двор. Сега като положението е много по-лошо защо мълчи?

7

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е виновен за всичко което се случва и отчасти въпросната другарка, между другото кога ще арестуват Хасан и Кики, доста хора им се точат в затвора?

6

Това е България

преди 1 година

Мутрите на Борисов и Гешев счупи ха Държавата, имат клетки в всички градове, купуват си полицаи на корем за да потулват престъпления!

5

Али Реза

преди 1 година

При Баце мафиозо май нЕмаше такива неща? За един прЕател питам....

4

перко

преди 1 година

Всичко започна когато покуратурата влезе в президентството, а фигуранта в него излезе и вдигна юмрук! Когато институциите воюват държавата се руши и нищо добро занапред не ни очаква,!

3

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че тази година може да се окаже последната за Нинова. Готви се нова Левица, партийната организация на София град се надига срещу Крушовчанката, в скоро време и Сергей Станишев ще се включи в борбата стещу К.Н. и клика. Много ще й припари под краката на председателката на БСП, страдаща от мания за високи правителствени постове!

2

Знаещ

преди 1 година

Много умно изказване - да се завишат наказанията. В момента те са 10 години за каналджийство. Явно текст има, но прилагането му куца. И пак прокуратурата със споразуменията. За кво да се мори другарят прокурор да пише обв.акт. я едно споразуменийце 1 г условно и всички са доволни. Съдът одобрява обикновено. Тук е заровено кучето.

1

Анонимен

преди 1 година

6 месеца с Кирчо в носовете ли си бъркахте