54

никои

преди 1 година

не желае да ти е полезен скапана вьзрастна фа6истка

53

анонимен

преди 1 година

развалиха на полякинята генг-бенг партито

52

афродита

преди 1 година

Вместо-извори-----да се чете-язовири

51

афродита

преди 1 година

По времето на бай Тошо около границите се създаваха хиляди извори,за да може при екстрени ситуации да се изпускат водите,и никой не е смеел дори да си помисли за преминаването им.А днес тия бегълци ни се изсмиват в лицето и ни обявяват,че за целта им е била необходима само една обикновена ножица за да преминат в неразградения ни двор!Май е време да се прилагат старите инструкции!!!!!

50

Антифашист

преди 1 година

Оставете мигрантите да си преминават към западна европа!!! Никакъв шенген!!!!!

49

До За два дни!

преди 1 година

Щото преди рашков полицията е била на суперниво. Това, че почнаха да снасят инфо по медиите едва след като загинаха няколко полицая, не значи, че преди не е било същото.

48

ПЕШЕВ

преди 1 година

А ве радеФ , тая държава заприлича на срутище , какво става ?

47

За два дни!

преди 1 година

Само за два дни - гонка с мигранти в София с тежко пострадал полицай, гонка с мигранти в Бургас с няколко размазани коли, гонка с мигранти край Тополовград, гонка с мигранти край Драгоман!!! Всичко благодарение на назначенията на Рашков и покровителството на каналите на мутрите зад него!

46

Анонимен

преди 1 година

Гонихте ги през половин България за да ги спрете километър преди границата и да се превърнат в чужда грижа !!!......Или стреляйте на месо за да не мръднат и 5 м или не имитирайте работа, защото този подход даде само жертви от страна на органите ни

45

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Стоил Царево Защото не са никакви бежанци, а имигранти и престъпници. Тези от арабските страни дори са и терористи понякога. Освен това, кой ще разреши на жените от там да се преселят в друга държава. Ами ако им избягат? Всичко това се знаеше от самото начало, но е въпрос на пари.

44

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До Истина Защото на някои хора не им е изгодно. Това е част от мафията. Мафията е добре смазана машина за безбожни пари. Плаща всеки знае на кого и къде колосални суми. Не ги закачат. Елементарна причинно - следствена връзка. Лошото е, че пак и пак избираме мафията да ни управлява, а очакваме нещо различно. Как да стане това?

43

Анонимен

преди 1 година

Сомалия е по-добре от това блато.

42

Истина

преди 1 година

Добре де, лесно е, който кара емигранти 5 години затвор по-бързата процедура без право на обжалване. Може и алтернатива, за всеки емигрант в превозното средство по 2 години затвор пак по бързата процедура, така ще си знаят автоматично колко години ще са в затвора ако ги хванат!Тираджиите ако се съмняват че някой се е качил, обаждат се на полицията и си уговарят место за проверка и това ще е причината да отърват затвор

41

Няма такЪв народ!

преди 1 година

Няма такАва държава!

40

дедо

преди 1 година

Държавата свърши вече другари. Не разбрахте ли?

39

Разграден двор

преди 1 година

Преди време, на сръбската граница, един опасен мигрант, бивш финансов министър, с крадена кола, като се опита да премине, МВР какво направи? Нищо! Ами могат направо да го закриват вече.

38

Хемус

преди 1 година

Във Варна има полски квартал!Намира се до Владиславово!Автомобилите са с полска регистрация,шоферите в тях ***,обаче булките са руси полякини!Интересно явление!А половината 'Максуда' работи комунални услуги или продава дрехи на полско-немската граница!Та полякинята има два варианта,да е класиеска или натурализирана

37

Турчин

преди 1 година

Става следното. Ердо прибра много араби като помисли, че ще коекзистват с турците без проблем. Акъла му замаян от имам-хатибското училище. Оказа се, че не се харесват и турците като националисти започнаха да ги гонят. Настроенията се засилват и от инфлацията и кризата. Тези милиони нямат път назад. Къщите им са разрушени, продадени и т.н. Пътят е на запад. А това, че ние не сме готови си е наш проблем. Да сме си стегнали оградата. Натискът ще се увеличава. Турците ще ги разтоварват на Капъкуле.

36

зяпнал

преди 1 година

Ти да видиш! Едно време полякините заработваха с други техники, предимно без ръце.Сега се ъпгрейднали до каналджии!

35

Анонимен

преди 1 година

Голяма пара пада от тази работа и явно всичко е било лесно докато не затегнаха контрола и картинката не се изясни, същото като със дрогата, почнаха проверки и изведнъж масово дрогирани зад волана, а какво правиха цяла година?