41

До кратко и ясно

преди 1 година

Може и да я "упукат"... в сънищата ти! Хъ хъ хъ! Безплатен съвет: Наблегни на правописа си... ако знаеш какво е това правопис разбира се. Хъ хъ хъ

40

хъ хъ хъ

преди 1 година

"...и неспирните руски удари, опустошили енергийната инфраструктура на Украйна, предаде Ройтерс." Що така? Нали руснаците бяха "свършили" ракетките и "тайно" преговаряха с НАТО за капитулация! Как така "опустошили" бе!!! Ей ще докарате някой инфаркт на зеления неврастеник!

39

Анонимен

преди 1 година

център за тъжни смешки

38

Укронацистки рай

преди 1 година

Това ще бъдат "Центровете на непобедимостта". Там ще има всичко каквото им душа поиска. Само умствено дефектен може да измисли такова име за приюти с отопление, ток и вода.

37

Каква инфраструкра?

преди 1 година

Енергийната инфраструктура в никоя държава не е само цивилна. Използват я и армията, и заводите, които произвеждат овъжие. Няма как да се бомбардира избирателно.

36

СЪМ ОТЗАД АМИ СЕГА

преди 1 година

До И у Крим.. СКОРО НА УКРИТЕ ЩЕ й СТАНЕ МНОГО ТОПЛОООО НЕМА СТРАШо, КЕ ЛИТНАТ1 ПЛЕСНАТ С КРИЛЦА и КЕ СЕ ПРЕГЪРНАТ...

35

Анонимен

преди 1 година

да си отиват у тях!

34

Каро

преди 1 година

Само сведения на някои... Когато САЩ провеждаше също така наречените,, военни операции,, в Югославия и Ирак, първото което правеше е унищожаване на цивилна инфраструктура.... Просто тук руснаците се забавиха по непонятни причини за мен .

33

тя

преди 1 година

Айде от ЕС всички да се връщат в тия центрове !

32

Резерватите са

преди 1 година

....само клиенти на ГРУЗ-200....нищо повече!

31

Абе тя и Германия..

преди 1 година

СЛЕД ВСВ БЕШЕ ФАЛИРАЛА ---АМА ЧИЧО САМ С ДОЛАРИ НАПРАВИ ЛЮБИМО МЯСТО ЗА УЧЕНЕ И ЖИВОТ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ КО ПИЛЕНЦА НА БКП.....ТАКА ШЕ БЪДЕ И С УКРАЙНА---БЪДИ СИГУРЕН!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Укритата ще се събират в бункери, до запален варел с отпaдъци, но са непобедими. Хехехе. Важното е да върви пропагандата!

29

gogo

преди 1 година

Абе Гечев да вземе да им прати дърва на "Непобедимите16". Само да не запалят палатките!

28

Смех

преди 1 година

МОЛИ СЕ БОБИ---ДА НЕ ДОЙДЕ ПАК 3-ти УКРАИНСКИ ФРОНТ у нас , ама с азовците този път...!

27

И у Крим..

преди 1 година

Руснаците ще просят милост с "мили хора" към УКРАИНЦИТЕ.....УКРАЙНА ПЕРЕМОЖЕТ!!!!

26

Ще дойде време..

преди 1 година

КОГАТО И РУСКИТЕ ТЕРОРИСТИ ЩЕ "ПРОСЯТ" КАТО ЗЕЛЕНСКИ ---АМА "ЗА МИЛОСТ"...хахаха...А помните ли как700 говорехте.."мили хора" след 10.11.89г....хахахахаааааа...

25

мда

преди 1 година

до всички "псевдорусофили", които дори не знаят какво е това, а идентифицират думичката с любов и педаност към Путин - гледате филма "груз 200" и да го издържите до край. всичко друго е бля-бля

24

Анонимен

преди 1 година

Френският политик и бивш евродепутат Флориан Филипо в Twitter реагира остро на молбата на президента на Украйна Володимир Зеленски към кметовете на Франция да помогнат за оцеляването на страната през зимата. Зеленски призовава кметовете на Франция да помогнат за оцеляването през зимата! Той кога ще спре да проси?! Имаме десет милиона бедни във Франция, десет милиона! Време е да се събудим от безумията на този човек!, написа той.

23

Смех.

преди 1 година

Русофилите са все ХОРА----С ТОАЛЕТНИ НА ДВОРА...хахаха!

22

Мразим Русия

преди 1 година

СТРАНА НА ВОЙНСТВАЩТЕРОРИЗЪМ И ПРОГРЕСИРАЩАПРОСТОТИЯ!!!