32

Daaaa

преди 1 година

Вече става нетърпимо. Явно границата ни е разграден двор и проблема е как да се намери транспорт от границата до София... Редно е да се предприемат крути мерки и да се започне стрелба на пресичащите незаконно иначе няма оправия.

31

Бежанец

преди 1 година

Върнете Бойко Рашков, при него всичко беше нормално. Ние си минавахме той си купуваше имоти. Кажете да на корупцията.

30

Уволнения на турци

преди 1 година

Трябва да изхвърлят турското заптите- Халид Аптарман, сложен от Б. Брисов в Четвърто РПУ, в Меден РУдник в Бургас... О такива турски ШПИОНИ започват проблемите.

29

Мачкай

преди 1 година

Какви мигранти бе ???? Мигрант е българин местещ се от един, в друг град в България..Туй са Ислямски башибозуци- Нашественици...Тия ги УБ.ИВАХМЕ при ОСВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария през 1878 г...Като уб.ият( заст.релят или заколят) такъв арабин, или н.е.г.ър, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ БЪлгария...И НЕ е работа на полицаи да се занимават с такива...А Армията и военните трявба да ги чакат с автомати, калашници и картечница.... и директно да ги застрелват !!!

28

Анонимен

преди 1 година

Радевите управницци забатачват държавата все повече и повече.Народе, СЪБУДИ СЕ! Искай му оставката.

27

Не ми е ясно

преди 1 година

Ако тези мароканци са тръгнали за Западна Европа, защо минават през Турция и България? За по-напряко ли?

26

За да не ни е скучно

преди 1 година

Полицията не е извадила от преследвания автомобил 6 бежанци, а е заловила 6 от мароканците, които са изскочили от тази кола и са се разбягали в различни посоки. До онзи ден търсихме Сашко, сега ще гоним мароканци, за да не ни е скучно. Все се намира кой да сътвори проблем, после този проблем става наш!

25

КОЙ ЩЕ ГИ СПРЕ..??

преди 1 година

ЗАЛАГАЙТЕ НА БОЙКО....

24

Пазете си децата...

преди 1 година

и имотите.... Идва нашествие от скакалци и гущери...

23

ГЕРБ-ДПС

преди 1 година

България е напълно готова за Шенген!! Външната граница на ЕС е абсолютно защитена!! И пиле неможе да прехвръкне!!

22

До българин

преди 1 година

Не е толкова просто. Защо си мислиш, че сърбите ще ги посрещат с локум и кафе? Това е *** тръгнала за по-лесен живот, но никого не ги иска. Нашите, ако ги хванат на браздата, гледат да няма турци на оградата, отварят портата и с по един електрошок отзад ги връщат в Турция. За да минат в Сърбия трябва оттам да не се пази. Сигурен съм, че сърбите по браздата, ано ги покопат ги връщат обратно у нас. Накрая трябва да ги регистрираме тук, а с дъблинското това означава, че са на зачислени на нас.

21

Леле

преди 1 година

Разграден двор. Нещата излизат извън контрол. Те щом с този капацитет гонят всеки ден някакви, значи тези, които успешно стигат София са стотици на ден.

20

Анонимен

преди 1 година

Ползата от оградата по границата е че,далавери са направи два три хотела с парите от оградата,а баце от банкя зареди чемеджетата с пачки и кюлчаци.

19

Анонимен

преди 1 година

Всичко е точно, иначе ако не сте разбрали мигранти не се спират с една ограда, защото има изобретение за това наречено стълба, ама то малко хора знат за него.

18

До 19

преди 1 година

По времето на ГЕРБ София беше пълна с мигранти,но никой не ги гонеше.Беше ни страх вечер да замръкнем по улиците,но на твоя Бойко не му пукаше.Затова,най-добре е да млъкнеш и да си затвориш плювалника,че толкова бели които ГЕрБ ни донесе никой преди това не ни е причинявал.

17

ПП

преди 1 година

Честита Промяна!

16

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Пращайте армията ,по пътищата и ще се реши проблема с трафикантите ....

15

ПРО100СТ НАРОД...

преди 1 година

СЛАБА ДЪРЖАВА.......... ПП = ПРО100СТА ПРОМЯНА..!!!

14

Българин

преди 1 година

Не знам защо нашите ги гонят толкова в последните месеци. Мигранти през последните 4-5 години винаги са се извозвали от турската граница към София и от там за Сърбия, нито умираха по полицай нито имаше гонки, те си минават транзит. Сега застрашават българското население с влизане в градовете и каране бясно

13

Анонимен

преди 1 година

Когато котките ги няма мишките пируват. Властта е слаба и бандитите се разшетаха, пияни и надрусани шофьори хващат ги на кило и все тая. трафикантите мачкат полицаи по улиците.