15

До балончо

преди 1 година

Какъв балон бе, приемаме еврото, бе мушморок, колко трябва да си плиткоумен, за да си въобразяваш, че след разтяща инфлация и смяна на валутата с общоевропейска конвертируема валута, точно имотите ще поевтинеят хахах , хайде спрете се бе с тия балони бе, балончовци

14

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА

преди 1 година

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТА, ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА !!!!!

13

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА

преди 1 година

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТА, ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА !!!!

12

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА

преди 1 година

БАЛОНЪТ СЕ НАДУВА, НАДУВАЙТЕ МОМЧЕТА, ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА - ПУК !!!

11

Анонимен

преди 1 година

Има един тънък момент, който май убягва на брокерите. 90% от това, което се купи през последните 2 години беше с цел да се "защитят" парите от инфлацията. Догодина лихвите се увеличават и цените отиват надолу (вижте какво става по света). Започнат ли да падат цените, лавината тръгва...

10

излишни брокери

преди 1 година

брокерите са излишни. Има интернет. Отделно ,че когато си търсих жилище обиколих кварталите които ме интересуват с колелото (Хиподрума , Бели Брези , Стрелбище , Лагера) и гледах строежите. Звъниш директно на строителя и не се занимаваш с тия пuявици брокерите.

9

Мен

преди 1 година

То пък новото стройтелство е прекрасно. Не действителна квадратура, кутиики, некачествени материали и икономии от тях. Старата мухлясала тухла овехтяла и полуразрошена. Не ми ги хвалете.

8

Мечо пук

преди 1 година

Брокерите надуват цените за по-висока комисионна без да правят разлика между 40 годишна разбита панелка и ново жилище. Тези пък с панелките си мислят, че продават жилище УАУУУ е което и те не искат да живеят, защото ще трябва да вложат сума за ремонт на която го продават. За селските разрушени катуни в безлюдни селца, баири и паланки без водопровод и с малки дворчета искат суми като за дворци по италианските плажове!Общо взето някакъв абсурд доходност качество, вид и цена на имот!

7

Aз кочо

преди 1 година

Ако в момента не притежавате дом, реализирането на тази мечта за собственост на жилище ще бъде много по-трудно през следващите годиниАко все пак притежавате дом, установете се там и не разчитайте на стойността на вашия дом (или капитал) като стабилен финансов активТова може да е голям удар. Надявам се не! Не пиша тези статии, за да ви депресирам или изплаша - по-скоро искам да ви дам директно, лесно за разбиране предупреждение за това, което предстои. Wolf Richter

6

Мечо пук

преди 1 година

Брокерите надуват цените за по висока комисионна без да

5

Анонимен

преди 1 година

Брокерите са големи мошеници и гадове,търсех на едно село за къща имаше доста обяви записах 5 и му звъня ,оказа се и и петте не съществуват ,казвам приятел дай някоя актуална обява ,минаха 5 дни и нощо и не вдига телефона e бсси мошеника ,че го намеря и че му хвърля един ремонт )

4

Анонимен

преди 1 година

В Англия има спад заради намаляването на бялото население и заместването им от новодошлите. Тук защо да очакваме подобно нещо?

3

Анонимен

преди 1 година

Щом дават за Англия спад за следващата година с 10%, тука ще е поне с 40%. Само луксозните имоти ще паднат с 10%. Който не вярва, другата година ще види. Да му мислят тия с големите кредити защото и лихвите ще ударят 4.5-5%.

2

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже, че въпреки намаляване на продажбите, със 100 % по-високите цени им гарантират неочаквано -голяма печалба

1

Анонимен

преди 1 година

Кой купил купил