27

Тошо

преди 1 година

Иска ми се да не е вярно, но реалността притиска съзнанието ми с огромна сила!Думите не стигат, не мога да разбера какво толкова има да делят, кой ще гледа това семейство, а неговото ....също е тежък въпрос!?Ами седнете разговаряйте, стиснете си ръцете, пийте по 1 бира, гледайте заедно някой мач, толкова ли е трудно това днес!

26

Шапкарски

преди 1 година

Всички фуражки, и настоящи, и бивши, забравиха, че трябва да служат на суверена, за това им плащаме. Вместо това се държат в обществото, като нещо повече от останалите, които цял живот ги хрантутим. Това е една от причините да си позволяват да вадят оръжие, с и без повод, и да го използват. За този изр0д - доживотен, без право на замяна, кръвнина на децата на убития, конфискация на цялата собственост на него и семейството му! Да се изземат всички оръжия на бивши фуражки!

25

Анонимен

преди 1 година

До 7 - Прав си за наведената им главица. Пробелмът им най-вече е, че другите не са като тях. Това ги яде псотоянно. Има една огромна заавист в тези хора. За съжаление, това не е торба със злато, че да я вземат. Не е земя, че да я приобщят нък ТКЗС-то. Не не ... това може САМО да бъде унищожено. И се почва - пръскат си болнатава идеология. Най-вече сред младите във фазата им, в която се бунтува. А псоле се злорадства - ето - някой умрял, да брани това, което е негово - повод за радост едва ли не

24

7

преди 1 година

Защо да се мести?? Затова ли плаща данъци и осигуровки цял живот, за да ИЗБЯГА от дома си, заради някакъв психопат? Как изобщо може да ти хрумне (то преклонени главици, де, що ли питам), че решението на такъв проблем е да си напуснеш дома. Затова има институции, затова има закони. А причината, те да не се спазват и да живеем в тази невъобразима, гнусна *** сме ВСИЧКИ НИЕ. Без изключение.

23

Така е ..

преди 1 година

До Пако 24 Браво Пако.

22

Помня

преди 1 година

Със сигурност дъртия убиец е бил партиен секретар и не търпи някой да му противоречи.Такива бяха гадо.вете едно време.

21

Пако

преди 1 година

Да, пълно е с такива пcuxoпaти, живеещи само с едно тлеещо чувство на пасивна омраза. Ей Богу, това бе вселено по "комунизЪма" и от филми, и от невротичната и токсична реалност между хората, съответно, множеството от старите генерации си я пренесоха, ако можем въобще да говорим за пренос. Оня бokлyк си е останал военен (и дотук мога просто да спра), а после и пpokaжен маршруткаджия. Безпътен нихилист. Убива баща на ТРИ деца и добър съпруг!!! А сега ние ще го отглеждаме! Плюя на тоя жaлък uдuoт!

20

Така е ..

преди 1 година

Поставянето на незаконна врата не може да е повод за убийство. Има си служби да се оплачеш. Каму-няга-та е решил да раздава правосъдие , и сега при бай Ставри.

19

Анонимен

преди 1 година

Във всеки вход има по един-двама луди, и не дай си Боже да ви нарочат. Явно е по-добре веднага да се продава и да се маха човек от такова място.

18

Анонимен

преди 1 година

Взимайте парите и бягайте далеч от военнатаФатмашкакочина Чалгария. В Чалгария няма нормален живот за нормални хора, само за ФатмациЧенгета и чалгари, и темподобни бостански аристократи.

17

Анонимен

преди 1 година

Врати в общи на кооперацията помещения се слагат само със съгласието на мнозинство от съсобственици. За различни случаи мнозинството може да е 50% 2/3 или пълно. Затова не може един да реши и да изтапани врата и да приватизира общи части. Ако де факто е приватизирал, трябва 100% съгласие на съсобствениците на общо събрание. Живот в кооперация е живот в чистилището. Едни отиват в рая след него, а други - в ада

16

Анонимен

преди 1 година

До Плюете соца...но по То и тогава затворите бяха пълни с убийци,ама нямаше от къде да разбереш.Капиш?

15

Анонимен

преди 1 година

До Плюете соца...но по...Убиеца е точно възпитаник на същият този соц.

14

Плюете соца...но по

преди 1 година

негово време изключително рядко ставаха такива убийства.

13

дивашка територия

преди 1 година

С оскотялото население нямаме бъдеще, за жалост.

12

При съседи ПСИХАРИ

преди 1 година

живота на собствениците е ад. Институцииите?! ЗАБРАВЕТЕ. Та ние сме държава на ниво 3-тия свят!

11

баба Пена

преди 1 година

Забравих да кажа че българския народ са и простаацци, ей го на тоя с вибратора. Тук не е екс шоп.

10

баба Пена

преди 1 година

Всъщност няма общество а банда необуздани маймуни, коя от коя по нагли и нахални. Всеки си гледа паницата. Това не е общество. А за гражданска съвест направо забравете. Всеки кърти и чупи все едно баба му му го е дала.

9

Vlad Tepes до Асан

преди 1 година

Посегнал е на войнската чест - позволили си е да спори с бивш военен.

8

Анонимен

преди 1 година

сега с нов закон буцайте яко данъци над тез дарения! даренията са неконтролирана сфера за злоупотреби!