6

Естествено,

преди 1 година

избори идват,трябва да се раздават пари от сараите,джипката,офшорките на жълтопаветните демокрадци и от импексовите шкафчета... БГ ДемокраДция,братИтУ ми!

5

Анонимен

преди 1 година

Зелената сделка, та залеената сделка - Дойде ли Тръмп или Десантис на власт в САЩ, особено както се показа на изборите (равен сенат - демек президента има решаващия глас, какт и мнозинство при камарата на представиетлите), тая сделка ИЗГАРЯ! ФИНИТО! Германия не я иска вече. Шевеция не я иска вече. Китай и Русия никога не са си и помисляли, че я искат. Ще останат само едни 100 годишни мумии из Брюксел, който никой не слуша и това ще е... Не залагайте дългосрочно на нея.

4

Анонимен

преди 1 година

До В превод - Обасни ми, как не рекетират? И как са рекетирали преди? Кое се промени? Съдиите ли? Прокуратурата ли? Общините? Данъчните? Полиция? Службите? Просот се подмятат едни и з парламента и това е. Натиснаха тук, натиснаха тама, ама... Виж го - ни Бойко Борисов е на съд, ни Киро. Нищо не се е променило.

3

В превод

преди 1 година

"ГЕРБ ги няма и не рекетира" Истината ,че въпреки кризата частният биснес се развива добре. И причината е че ги няма kъpлежume от ГЕРБ.

2

Анонимен

преди 1 година

Кризи, неисгурност, беднотия - убави условия са за далаверка!

1

Анонимен

преди 1 година

Бла бла бла бла ... Тоя ми говри, все едно съм на среща в йнякоя инвестиционна компания от чужбина, преди 15-20 години. Да, тогава беше друго, ама вече се свръши.