15

Анонимен

преди 1 година

Като гледам спедиторката как се облича, гардеробът й ще да е 50кв.м. Всеки ден различно моделче, зимни, летни... Такава много трябва да я обичаш че не е лесно да я изтърпиш

14

ха

преди 1 година

ФЕШЪН ,,, много хубава българска дума :) мдааа !

13

Анонимен

преди 1 година

Грозната жена трябва да е с дълбоко деколте. То ще отклони погледа на мъжа от лицето и към това, което показва по-долу...стига да има какво да покаже.

12

Alex

преди 1 година

Иванке, питам де е Иво Гърков за втори път :)

11

Alex

преди 1 година

До Соц. ТипЪ. Бате, ти се обличаш като дърт перверзник :) едно време в УНСС всички селтици ходеха с черни панталони с ръб, черни обувки и черен пуловер с бели конци. Жените и те в черно. А как се събличаха :) Бойко Рашков си беше все така с гнездо на главата, но черно :)

10

Човек в 21 век

преди 1 година

Заради алчността и лошотията на някои хора аз живея зле, а не твърде добре!Аз не съм ли човек?Къв е проблема?

9

Анонимен

преди 1 година

Вчера предлагахте "Бюти" съвети, днес "фешън" съвети... Моля като ползвате гугъл преводач, поне превеждайте докрай вашите стюпид статии! Или ппишете направо на английски

8

Важното

преди 1 година

Да се вижда добре очертанията на дупеето и гърдите като за гърдите е важно да се носят такива дрехи, че да се виждат и личат как са настръхнали зърната.

7

Прашки

преди 1 година

Лесни за сваляне полички, дамски панталони с ципове отзад за бърз достъп за бърз офисен секс.

6

Анонимен

преди 1 година

Един стилен анцуг от пазара и сме готови!

5

Набор 93

преди 1 година

Аз съм 29 годишен, но като цяло се обличам като соц. тип. Имам гъста коса, сресвам я назад или леко настрани. Нося ръчен часовник със стрелки. Обличам палта, сака, ризи и блузи. Нося панталони и обувки. Много рядко може да сложа кожено яке или шушляково яке, дънки и маратонки за нещо неангажиращо да се поразходя някъде примерно... А в анцуг само в къщи.

4

Анонимен

преди 1 година

Точно пък Мегън Маркъл да ми я дават за пример, с тяло като талпа, върху което и най-скъпите дрехи изглеждат като втора употреба.

3

Безплатен Съвет

преди 1 година

Отивам към офиса винаги със специалният си широк, абсорбиращ панталон, който не само абсорбира изцяло пyфни и пъръдни, но и в крайни случай няколко къса лаѝнаци. Пробвал съм го - действа! Цял ден веднъж в офиса бях oaкaн дори пиках вътре.. не съм ходил до тоалетна и после в таксито и вкъщи всичко е точно.

2

ама момите

преди 1 година

в офисите и говорителките в телевизиите са по потници

1

Hoqsan

преди 1 година

Къпете се, перете си дрехите, миите си зъбите, ползвайте стикове и дезодоранти... както и да се обличаш, не спазваш ли елементарна хигиена - файда от дрехите....