29

СУ-34

преди 1 година

Като почнат неуспехите се съмняваш във всичко.На зеленото човече почна да му се привиждат руснаци навсякъде.

28

Анонимен

преди 1 година

Дори католици,мюсюлмани или протестанти да бяха пак щяха да имат проблеми с укрите,защото онези са обсебени.Те не са просто атеисти,а правят вуду ритуали и явно църкви са поругали.

27

Анонимен

преди 1 година

Руската Православна църква под управлението на Патриарх Кирил е зависима и в тесни връзки с престъпния режим и служби на Москва.Прекъсването на отношенията между двете църкви е естествен процес и в интерес на Украинската държава и църква.Това е намеса и в държавните дела и политика.Но преломния момент дойде когато Патриарх Кирил призова Руската държава да даде и направи всичко .Включително и военна сила за да върне Киев в старото и положение на подчинена тям църква.С военна сила да върнеш вярата

26

Ром"с

преди 1 година

дЕЙСТВИТЕЛНО търсят оръжие и диверсанти и то само за матушка Русь..егати и демократия по украински ..даа,ще плачат след това от украинците западните страни от тях..а БТА има право да публикува истинтата и само истината,а не какво се харесва на САЩ

25

Анонимен

преди 1 година

С този материал БТА , като поддръжник на политиката на сегашното управление в Киев, се ИЗЛАГА ЖЕСТОКО. 1.Събитието е свързано с литургия, където се споменава Русия, т.е.причината не е посочената; 2.Авторите не само не са запознати с историята и културата на Украйна, а и не искат да се запознаят. Пишат по начин, по който невежеството им личи; 3.След като поддръжниците на Зеленски в БТА(и оттам др. бълг медии) пишат нелепици, значи слчпо следват чужд интерес.. Кадърът НЕ е от манастирския комплекс

24

Анонимен

преди 1 година

Истината е, че Зелята пак е предрусал в бункера и са му се привидяли диверсанти, а вероятно и някакви зелени човечета.

23

Резултатите са

преди 1 година

Книга на патриарх Кирил и литургично песнопение на руски, в което се споменават Дева Мария и Матушка Русь. Сатанистите побесняха.

22

Бай Дрън

преди 1 година

Че какво и е на ДС? Това е като СБУ. СБУ я хвалите, ДС оплювате. Предатели ли сте, какви сте? Може би шпиони?

21

Духовен център

преди 1 година

На Русия е Киевско-Печорската лавра.

20

Анонимен

преди 1 година

Да наминат и у нас. Целият Св. Синод е руски диверсанти,начело с патриарха от ДС!

19

Анонимен

преди 1 година

До @ По-голяма пpocToTия не можа ли да измислиш. Свещенник с минало някакво си??? Свещенника има само настояще и то е да служи на БОГ.

18

Анонимен

преди 1 година

Снимката не е от Киево - Печорската лавра! Можеше поне по повод на злощасното събитие да понапишете нещо смислено за това свещено място, което е на хълм срвд парково-горист терен на брега на реката. Много е грозно написаното "манастир на повече от 1000 г,". Не е просто и някакъв си манастир!!!

17

@

преди 1 година

Нормално... ортодоксалните свещеници са с доста съмнително минало на връзки със съответните служби. Като нищо съдействат на агресова.

16

Трендафилка Немска

преди 1 година

Фашистите нямат морал, нито страх от Бога! Нормално за украинци и фашисти да оскверняват всичко по пътя си!

15

Анонимен

преди 1 година

Да влязат в Киево-Печорската лавра , е като да службите да влязат в Рилския манастир.

14

Анонимен

преди 1 година

Мога да си представя, че в Украйна поповете са толкова корумпирани колкото политиците! Тоест много!

13

Анонимен

преди 1 година

Айде са, кой по светец от папата! Всички са грешни!

12

До srg

преди 1 година

В Западна Украйна има много католици! Измислената им католическа църква!!

11

дрг

преди 1 година

В Украйна има много предатели-путлераси, но в Бг има много повече-тука цял народ е оглупял и изтъпял, затова истинските българи сме малко!!! Тука не само в манастирите трябва да се залавят предатели-трябва във всички структури на администрацията да ги залавят и съдят!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Малко хора си дават сметка че войната в Украйна е просто гражданска война. Тя е война между католици (украинци) и православни (руснаци). Тази война не е от вчера, още по времето на Хмелницки това е водещата причина части от сегашна Украйна да минат към Русия. Най-добре е да се разделят, очевидно няколко стотин години не са променили почти нищо.