10

Анонимен

преди 1 година

Сега остава пак да искат да им се отмени наказанието.

9

VladTepes

преди 1 година

Отдавна трябваше кухорогите да поиграят на празно пасище - хвърлят факли, димки, бомбички постоянно и се бият с чужди агитки.

8

Анонимен

преди 1 година

Бах мама му и сурво наказание. ЦСКА до първите 5 кръга бяха наказани със 100К лева без сектор Г да е на мача.

7

Анонимен

преди 1 година

Не знам кое му е соленото на това минимално наказание - във всяка нормална държава да ги бяха изхвърлили от първенството, понеже при тях това е рецидив, а те ги е страх даже да ги лишат от домакинство

6

Тиквенти

преди 1 година

Стига с тези глоби, ще качим цените на )(ероина , ако продължавате да ни слагате наказания за 5 шамара на пенсионери в сектора за гости.

5

Анонимен

преди 1 година

трошете комунистически глави!!

4

Славист Варна

преди 1 година

Няма по-големи ревльовци от ФК Левски. А за такова провинение в Европа и всъде по света те пращат в две дивизии по-долу. Венци вярно каза, че МВР им помага. Дано наркоманчетата от Люлин не сторят нещо страшно...

3

Анонимен

преди 1 година

Какви са тия смешни глоби по 2000 лева, перуката толкова плаща само за салфетки на излизане. Глобите трябва да са по 200 000 лева, за да имат някакъв минимален ефект.

2

Рошалка

преди 1 година

Доста време продължи този цирк. Изнервени са феновете, че им се налага да отделят от парите си за отбора. Мой приятел спря детето от английски урок за да може да помага на отбора. Време е да се рестартирате, като нас. Ние вече не дължим нито една стотинка и можем да се развиваме по европейски стандарти.Просто трябва да започнете от Б група.

1

doktor

преди 1 година

До Анонимен:-: припок