36

преди 15 години

АДЕ ДА ИЗПЕРЕМ ОЩЕ МАЛКО ЕВРО С КОСТОВ(АМБРЕАЖА).ТОЙ ВЕЧЕ ГО НАПРАВИ 90%.

35

НАЙДЕН ДИМИТРОВ

преди 15 години

Комунистите и техните отрочета дпс и ндсв най - много от единна десница ги е страх ! Да ги размажеме с единен народен юмрук !

34

НИКИФОРОВ

преди 15 години

ОТ ТУК НАТАТЪК МОЖЕ ДА ЖЪНЕТЕ САМО ПОБЕДИ ! АМАН !

33

БЪЛГАРИН

преди 15 години

САМО КОСТОВ МОЖЕ ДА НИ ИЗВЕДЕ ОТ БЛАТОТО ! ЕДИННАТА КОАЛИЦИЯ ЩЕ СМАЧКА ТРОЙНАТА ВАМПИРСКА КОАЛИЦИЯ НА *** И ТЕХНИТЕ МУТАНТИ ! КОСТОВ РАЗМАЖИ ГИ !

32

praktichen

преди 15 години

Gubim macha (durjavata), da vleze Kostov dokato e vreme, che posle i gospod da doide nqma da ima golqm smisul...

31

преди 15 години

Иване,не влизай в никакви контакти с тия комунистчета като Юруков!!!!

30

преди 15 години

Откъде БСП има пари да купува GSM на пенсионерите?

29

беееееееее

преди 15 години

Тоя е ясен,ама и оня зад него(в ляво на снимката)е още по-ясен.Щом пак се навърта,има още нещо за съсипване.Като БТК цената-30млрд.продадоха го за 150млн.НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ТЯХ

28

ochpot

преди 15 години

оТ КЪДЕ ВЗИМА ПАРИТЕ ДА ПРАВИ ФОРУМИ П О МОРЕТО, ОТ КЪДЕ НАБАВИ ПАРИТЕ ЗА ФИРМИТЕ СИ / ОТ НАРОДА/ ОТ КЪДЕ ЩЕ НАБАВИ ПАРИ ЗА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ КАЖИ БЕ ЧЕСНИ ГОСПОДИНЧО- юРОДЕ!

27

Галена

преди 15 години

ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУПОВЕ.КАКВО ОБЕДИНЕНИЕ,КАКВА ОПОЗИЦИЯ?АТАКА И ТОЛКОЗ!

26

asd

преди 15 години

Давай народе вярвайте им още та не разбрахте що за стока са,неразбрахте , че всяка тяхна дума е поредната лъжа... и стъпка към тяхното гушене огояване.Ама нали знаете то на прасетата им идва времето като се огоят достатъчно да им се дупне гръкляна...

25

Тони

преди 15 години

Дано се обединят най-сетне, не е нормално при тази триглава безобразна ламя десницата да продължава да е разбита на трохички и да е толкова безсилна

24

mm

преди 15 години

Само при най-дребно загатване за обединение между ДСБ и СДС форумните *** треска ги тресе.От това се тревожите най-много,а?

23

преди 15 години

Агент + крадец = вечен съюз!

22

преди 15 години

Ей,я да не се правите на мутри в този сайт..малко са навън..

21

батко знае

преди 15 години

бъди сигурен ,скоро ще те стигна да се изясним.Млекопитаещ ***. На един такъв многознайко вече му затворихме плювалника и го няма из форумите.

20

преди 15 години

E виждаме че в моммента ни управлява нещо с три крака,като не се знае кой е дама и кой господин,но не им пречи да прескачат препятствията за шести път вече..

19

преди 15 години

Сайта е цензуриран!Вижте с какви глупости ни занимават!Ала Пугачова,Илия Петев,17%слънчево затъмнение..!Как протичат преговорите на министъра на земеделието Цветанов с млекопроизводителите в Кърджали?Как се справиха полицаите със стачкуващите в Благоевград?Ще има ли бира и кебапчета утре на Бузлуджа?Но топ новината-бизнесменът Стойков(спонсор на президента Първанов)върнал доброволно 3 500 000 евро помощи по Сапарт!Да, обаче взел 7 мильона.Значи е на плюс!А що се отнася до обединението на СДС и ДСБ то все едно двама с по един крак са се обединили за да уастват в състезание по маратон!

18

kai

преди 15 години

До есента *** трябва да бъдат изгонети отново като кучета с камъни от парламента,те иначе няма да се откажат...Да свикват с изявленията на Костов,защото като премиер ще им се наложи да го слуушат по често..А царската партия остана с двама члена вече, Симеон и Милен Велчев,но те като влязат в затвора ,няма кой да остане да гласува ;)

17

преди 15 години

Доста сексуални намеци изхвърли бе Онанист сбръчкан!И не споменавай майка ми,за да не те в *** вмирисан,***!!