42

дънна Археология

преди 1 година

за бъдещите археолози !

41

путинофили,

преди 1 година

Украинският Mossad е зад гърба ви !

40

ТОРЕНТЕ

преди 1 година

не пишете глупости, основното базиране на руския подводен флот в Черно море е именно Новоросийск - може да ги видите на GOOgle maps най-малкото

39

СМЕХ...

преди 1 година

Новорусийск----е много удобен за бомбандировка и пълно затваряне на пристанището!ГЛЕЙТЕ , КАК ШЕ ГИ ИЗПЪРЖАТ ТАМ....!

38

Скръбна вест

преди 1 година

Руския Черноморски флот си отиде скоропостижно!---СТАНА КАБОТАЖЕН!

37

СМЕХ...

преди 1 година

ОПРЕДЕЛЕНО НЯМА БЕЗОПАСНО МЯСТО ЗА РУСИЯ!

36

Т.Шак

преди 1 година

Путин винаги може да сложи ядрена точка на войната. Внимавайте да не го докарате дотам!

35

Питам

преди 1 година

До Анонимен 34 Е и ? Руснаците си го заслужиха с войната.

34

СУ-34

преди 1 година

До 42...Точно така е,както ти казваш и американците се вързаха на това,ама като се разбра,какво ще стане в Херсон и колко убити наемници ще има,и това няма как да се скрие запяха друга песен.Е Руснаците се изтеглиха от Херсон и почнаха да съветват Зеления за мирни преговори,ей така просто щото те желаят мир.Без наемници сте просто едни женчовци,които могат само по мирни граждани да стрелят

33

Анонимен

преди 1 година

До СУ-34. Ха ха ха е как до посрещнат руснаците на границата като тия мишки по цял ден обясняваха че това е учение и само болен мозък може да си помисли, че някога ке нападнат Украйна. В нормалните страни по границите има само митничари, те ли да посрещат танковете. А жертвите от руска страна може и над 85 000 да са. Или може би варвате че са 6000 както каза Шойгу. Или сигурно руснаците попълват 6000 убити с 380 000 мобилизирани

32

СУ-34

преди 1 година

До 39....Изобщо имаш ли представа за,какво говориш.Къде видя такива преки битки,за да има такива загуби.Руснаците ви държат на разстояние и ви отблъскват с артилерия.Загубите са за тия,които атакуват.И защо не посрещнахме руснаците на границата като нахлуваха,а се скрихте зад жени и деца в градовете.Чак като ви патиха наемници и западни оръжия решихте да изпълзите от дупките.И сега пак нищо,стоите си на едно място,а като прекалите ви нашамарят,както при Павлова.

31

До 38

преди 1 година

Прав си не са 100 000 . Само 85 000 са

30

Анонимен

преди 1 година

Да прекръстят флота на Подводен военно морски флат. Така няма да има проблем като иде при крайцера Масква

29

СУ-34

преди 1 година

Ако се слуша само Би Би Си.Русия трябваше да е свършила ракетите,да е дала 100000 жертви все едно е ПСВ и битката се води от окопи и понякога даже и "на нож"

28

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Русия е не само икономическо джудже,но и армията и е нищо. В Украйна руските агресори доказаха,че са страхливи,жестоки към цивилното беззащитно население и крадци. Русия не е велика страна. След 24 февруари изгубиха всякакъв престиж и авторитет. Великите общества са САЩ,Европейски Съюз и Китай.

27

Киро

преди 1 година

Лондон ще бъде пометен от посеидон британците няма да имат флота .Русия винаги се връща за своето тази зган ще бъде пометена

26

Анонимен

преди 1 година

Тези, които пишат за демилитаризация на Черно море, включват ли в демилитаризацията самолетите разузнавачи, които летят на моооого голяма височина. Има такива на САЩ и на Великобритания. Преди 62 г. е била Карибската криза, по повод инсталиране в Турция на ядрено оръжие, собственост на САЩ. Миналия месец САЩ инсталираха още по-наблизо ядрени бойни глави, на самолетоносачи в Балтика. В Турция също има. Великобритания има военна база на о. Кипър. Непрекъсната агресия по въздух.

25

Анонимен

преди 1 година

Така е - имаш флот, имаш загуби. Укритата са хитри: нямат флот, нямат загуби! Още по-хитро: нямат военно въздушни сили - нямат загуби! И върха на хитростта: като нямаш ток, няма как руснаците да ти го спрат! Хахахахах.

24

Анонимен

преди 1 година

Само руският флот е способен да търпи загуби от армия без флот

23

Сата НАТО

преди 1 година

Черно море просто трябва да се очисти от рускк флот. А не да ми излизате с хибридлите, че трябвало да се демилитаризира от всички.