34

Емо

преди 1 година

До СТИГАДвижещо се превозно средство се спира като му се препречи пътя с доста по тежко от него превозно средство или механична преграда. Ако е за спиране изодзад или отстрани може да се блъсне леко и да се изкара от пътя.

33

Анонимен

преди 1 година

Да им направим направо един коридор на тези към Сърбия и да ни се махат от главата. Щом от ЕС не ни дават да стреляме по границата,че е било нехуманно тогава да им ги пращаме официално.

32

Анонимен

преди 1 година

До 17 този автобус все някъде ще спре да зареди гориво, може и да се повреди. И полицията вече го знае , че кара бежанци. Може да го следи на смени докато спре някъде. Колко и гориво да изхарчи полицията ще има данни за каналджиите. Сега как ще научи , като и двамата водачи на бус са в кома. Много тъмна работа е МВР.

31

Анонимен

преди 1 година

Няма ли журналисти да разследват този втори случай. Все пак не е първи

30

Анонимен

преди 1 година

До 28. Проблема в МВР е известен на всеки в България и ЕС. Събрани полицай от близките села на София . Търсещи келепира един ден работиш два в повече ти плащат и си гледаш животните и градината с държавни пари

29

Анонимен

преди 1 година

Нормален човек се пита този полицай водач на буса ,вързан ли е бил за седалката та останал да го ударят. И нека се покажат кадри от камерите как е било. Там е пълно с камери.

28

Анонимен

преди 1 година

Очевидно има огромен проблем в методиката на полицията. Не може ченгетата да се изживяват като рамбовци и да създават опасности за всички участници в движението. И после половин София е в задръстване заради малоумието на някакъв шапкар. Същата простотия беше и в Бургас. Очевидно, че се касае и за липса на психическа истойчивост и способности за реална преценка.

27

Сата НАТО

преди 1 година

Полицаят е виновен за катастрофата и трябва да носи наказателна отховорност за катастрофата и свързаните с това рискове и щети.

26

Анонимен

преди 1 година

Този втори случай с бежанци и буса. Е добре да се вземе и коментариите от компетентните органи от ЕС. И пълно разследване как се появяват бежанците на магистралата далеч от границата.

25

тая

преди 1 година

лесбиика ли е с колан

24

Румен

преди 1 година

До Поли и аз му пожелавам . Но бих искал да даде интервю пред обществото. Защо се е набутал в тая колективна ченгесарска игра. Кой , Кой му нареди да не слиза от буса.

23

са

преди 1 година

6е жиди6 сектор

22

бежанците

преди 1 година

са терористи ба6та им е агджа

21

на

преди 1 година

закона е на тая мангасарка 4ерните магии плождижски 6ам6ал

20

фермер

преди 1 година

Защо полицая не е излезнал от буса. Така и така е в нарушени. Да спреш на магистрала извън аварийната лента си е за отнемане на книжката. И като полицай е длъжен да спазва правилата. Още първият патрул му казва ,че са бежанци на са терористи.

19

Румен

преди 1 година

Това си е чисто ченгесарска работа. С няколко прекачвания по пътя са стигали бежанците / с празни джобове) до " криминално проявения" от Софийска област. Така обикновената кука - \криминало проявен\ докарва бежанците гладни и без пари до София. Министъра си подава оставката.

18

Анонимен

преди 1 година

До 17. Защо си анонимен. Дупките в оградата са по малко от дупките в граничната и полицайка институция. Днес министъра с чести подаде оставката.

17

СТИГА

преди 1 година

Виждам много знаещи и можещи. Защо не вземат да излязат на пъня да покажат как се спира бус или автобус с мигранти и дрогиран водач. В къщи от диванчето и аз мога много неща. Но попитайте как се чувства семейството и децата му.Чакам желаещи да спират коли на магистралата или където и да е. Писна ми от лальовци и многознайци.

16

Анонимен

преди 1 година

ваф уса ако се засилиш с кола към фуражка се смята за нападание със смъртоносно оръжие и после една купчина пиг копс те стрелят на месо и те връщат в найлонова торба на лай ня ния бок който те е пуснал да разпространяваш просто.тия на тоя свят.

15

И

преди 1 година

Какво следва сега. Ръкостискане с убиеца и условна присъда ли?