82

путинофили,

преди 1 година

Украинският Mossad е зад гърба ви !

81

тя

преди 1 година

Само укрите са способни на това !

80

Анонимен

преди 1 година

До ПсихиатърГледай пълния филм, не редактирания.

79

Психиатър

преди 1 година

До Анонимен "Един от "военнопленниците" изскача с автомат в ръка, след като са обявили че се предават." Йовчо не виждаш ли, че са натръшкани на земята и там ги застрелват..кви автомати те гонят. Това фобаците сте, егати .....

78

Реалист

преди 1 година

Времето за войни отмина, трагично е случващото се. Все едно ние да нападнем македонците. Край, границите са били признати, стига толкова. Ясно е, че украински и македонски език няма, но е време за дебати, не за кланета. Да заложим на дискусиите, стига вече смърт. По-скоро съм русофоб, но не мога да се радвам на смъртта на млади момчета, стига вече. Рашистан не става, но и САЩите не са добра алтернатива, с пистолети навсякъде и незнаещи що е мъж и що е жена... Нека разговаряме.

77

Анонимен

преди 1 година

има международна конвенция за защита на военопленниците, но тъй като украйна се държи като терористична държава ще кара без електричество...соросоидитезаенти път показаха какви са разбиранията им в разрез с всякаква демокрация и човешки права.

76

Анонимен

преди 1 година

До 81....Смъртно наказание трябва да има за убийците.Особено ако се касае за военни престъпления.Доказано за изнасилвания , гавра и убийства на цивилни.Украинците са осъдили и изпълнили на място присъдата.Какво ви е чудно бе русофили.Чудите се един ден дали това няма да стигне и вас ли.Със сигурност.

75

Бай Иван

преди 1 година

На всички е ясно, че хохлите са убийци и международни престъпници, използвани от сащ за геополитически цели ;) !!!

74

до 77

преди 1 година

какво им обесняваш , та кой арестуван и кой изкочил с автомат , Какво дирятскотовете в Украйна с оръжие , каквото са търсили са си го намерили!? Е сега майките им могат да се гордеят стях , ще получат от Путин и Жигули!

73

Анонимен

преди 1 година

Злобните русофоби се радват! Жалка картинка! Дават за пример убити деца. Е сега възкръснаха ли децата? Злото си е зло и ражда зло. Зли русофоби!!!

72

Анонимен

преди 1 година

Хора никога абсолютно никога не се предавайте на противника който да е той.

71

Анонимен

преди 1 година

Защо беше необходимо подписване на Мински споразумения под егидата на Германия и Франция и после защо не са спазени. Изборите и Майдана всичко беше подготвено от САЩ и правителството в Киев работи за интересите на САЩ. Всички знаят че демокрация там няма но искат да изтощят Русия. Научи се да не поучаваш умните хора с медийни опорки за да не олекваш. Самия ти се научи да мислиш самостоятелно !

70

Анонимен

преди 1 година

Как обясняваш нещо което не ти е съвсем ясно. На краставичар краставици продаваш. Но как да е. Важното е че и хохлите са руснаци. Това вече всички го разбраха. Тия не е трябвало да се предават. Но пък другите хохли не е трябвало да ги убиват сори

69

Анонимен

преди 1 година

Един от "военнопленниците" изскача с автомат в ръка, след като са обявили че се предават. 12 срещу 2. Получили са каквото са търсили.

68

до 73

преди 1 година

искам да ти кажа че изборите в Украйна са били по честни от колкото тук в България , а пък къде е демокрацията можем много да спорим , но това че една държава иска да се самоопределя и пази териториите си , това е нейно право , а това че Русия подклажда бунтове и тероризъм като застава на страната на сепаратистите , ето това никой не го харесва и не случайно е осъдено от останалия свят!

67

Анонимен

преди 1 година

Опорката на НПО троляци че има опастност за сепаратизъм в Бг е нагла и долна провокация !!! Няма такава опасност защото ние Бг сме Демокрация и Никой повтарям Никой няма да ни нападне. Но случая с Украйна не е такъв и понеже не спазиха МС сега там има война. МС бяха гарантирани от Франция и Германия. Защо Украйна не ги е спазила ?!?

66

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 71. Обяснявам кратко и ясно. И руснаци и украинци говорят руски. Украинците обаче вместо "Г" , казват "Х". Например руснаците казват Я говорю. А украинците : Я ховорю. Понеже вместо "Г" казват "х" ги наричат хохли, защото хъкат. В село Макеевка украинци са разстреляли 12 украинци от Луганска област. И то след като източните украинци са се били предали. Може би с надеждата да обяснят на братятата си от западна Украйна, че са били мобилизирани насила, против волята им. Имали са надежда

65

Анонимен

преди 1 година

Относно по долно писание. Спри да плашош хората с Турция. Ние България сме демокрация и няма защо да се страхуваме. Украйна ако беше демократична страна нямаше да има война. Никой не напада демокрации нито от вън нито от вътре. Хората в България са равни и имат всички законови права !!!

64

Анонимен

преди 1 година

Предаването в плен трябва да се забрани.

63

Анонимен

преди 1 година

Колега нищо не ти се разбира напиши го пак по кратко и по ясно. Кой кого убил и на кого викаш нацисти .Защото много трролове използват едни и същи думи различно.