65

ловец

преди 1 година

До Дискриминация епреди 20 години в нашето училище нямаше "аутисти". Но имаше една група от 15-20 ужасто невъзпитани и противни ***, които непрекъснато тормозеха други или чупеха училищно имущество. И сега си остнаха на същия акъл

64

Км

преди 1 година

Дренките отдавна опадаха,а ябълки в планински дерета не съм чул да има.Детето е било отвлечено и държано някъде,но нещата са се объркали и са го пуснали в последния момент.

63

Lina

преди 1 година

Горката му баба се издаде , като каза, че още сутринта в събота му приготвила любимата супа иииии в 14 часа го намериха. Както и да е . Май е крайно време историята, а и Сашко да бъдат оставени на спокойствие, даже е задължително в конкретния случай. Явно няма какво друго да присъства в новините.

62

Ралица

преди 1 година

Дренки ябълки върви ти да ядеш в гората 9 дни и нощи писачо на тази статия

61

Анонимен

преди 1 година

Какви дренки и какви ябълки по това време,бе?Всичко,което е било годно за храна,одавна е опоскано.Престанете да си измисляте и ръсите глупости,че ставате смешни.

60

АК-47

преди 1 година

Ама тези ще престанат ли да ни взимат за де'би'ли. Стига с тези дренки, глогинки, ябълки и т.н. Това вече почва да прилича като украинската пропаганда. Чудесно е, че детенцето е оживяло. Но хайде всички тези, които твърдят, че 9 денонощния може да оцелее дете само в гората, да се облекат леко и да се гмурнат в планината. И да ядат глогинки, дренки, но ябълки на такава височина през ноември може да са само спаружени, да ги вали дъжд, да няма къде да се изсушат, и да видим дали ще излезнат.

59

Дзъ

преди 1 година

Мдаааа - свръхчовек

58

Anonimen

преди 1 година

Бабата е дала рецепта за манджички и супички на Баба Меца, спокойно. Ежко Бежко му е носил екзотични плодове за десертче, а Бухльо му е чел приказки за лека нощ... уф, забравих, че се движел непрекъснато, та какви приказки и храна. И то толкова бръзо е профучавал, че е станал невидим за всички търсещи и дронове. Това е безпрецедентен феномен.

57

Анонимен

преди 1 година

Ял е доброволци. В гората има много, за разлика от ябълките и дренките.

56

Гледали ли

преди 1 година

сте поредицата "Голи и уплашени" по Нешанъл Джеографик ? Това се опитват да пресъздадат българските разследващи органи ! Пълни ид'иоти ! Или да казват води се следствие и е засекретено или да замълчат и да не говорят повече глупости и да се навират микрофони в устата на празни глави за излагация !

55

Хемус

преди 1 година

Според мен е ял авокадо,гуава,банани,ананас и кокосови орехи! В област Перник,много ги има по-дърветата

54

до 30 анонимен

преди 1 година

С дренки и ябълки ли ще разкриват престъпление бе "умник" ????

53

Анонимен

преди 1 година

Аутистът не може сам да си сваля панталоните да ака, камо ли, да оцелее сам в гората при тези зимни условия.Накарайте Сашко да бере дренки и ще видите, че няма да откъсне даже едно, ама "яло дренки" и кръвната картина е в норма...Бива, бива да лъжат в медиите, ама те хептен за маймуни ни взеха.

52

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни взимате за ***. Цялата истерия от 2 седмици по телевизии, вестници итн не спря да ни занимава с това дете чудо.Вероятно има съвсем други мотиви, които не се изнасят за цялата тази история. Не си спомням така да се е търсело някое друго изгубено дете. Почти половината полиция, хеликоптери, водолази че и президент всички се впуснаха в акцията.Спрете вече да ни занимавате с нещо, което не е както наистина.

51

Дедо

преди 1 година

И какво ябълки КРАЯ НА НОЕМВРИ БРЕ?Тия доброволци сигурно ябълка на клон НЕ СА ВИЖДАЛИ!

50

Анонимен

преди 1 година

След като спретнаха това, за да оправдаят проследяващи устройства за децата със СОП, не искам да си представям какво ще направят на следващ етап, за да ни убедят, че трябва и на другите деца да се сложат проследяващи устройства...

49

Дедо

преди 1 година

Нали слагали пакети с храна на много места?Кой лъже сега?

48

Анонимен

преди 1 година

Как да се каже Истината като цял свят ще научи в каква прогнила държава живеем не може да се грижим за деца с специални потребности нито да ги опазим, затова и го правят Герой дето чудо

47

Анонимен

преди 1 година

Прав си освен аутизъм дали няма и шизофрения понеже казаха че имал братовчедка болна от това заболяване защото бащата не беше ентусиазиран да го търси роднините също бяха апатични майката дори не дойде и нямаше и желание

46

Анонимен

преди 1 година

Вероятно не.