65

коткомишки

преди 1 година

тия са 'демократи ' като има кого да клатят!

64

мони бонева

преди 1 година

До Анонимен Ами моето момче грабили са по целият свят и продължават със фина методика да го правят. Като има балами да си дават и благата, и работната ръка и всичко ценно за даване -ще стават още по богати, а ти ще ги гледаш и зяпаш и много други като теб!За Русия не бери дертове те имат и природни ресурси и няма да ги дадат, защото не са прости като българи и др източно европейци. Горбачов се отърва от тях. Такава е истината!Служихме им за буфер но се развивахме сега сме буфер и страни донори

63

Анонимен

преди 1 година

Китай, САЩ, ЕС , въпроса е ние към кои ще сме. русията най ще го отнесе, както и техните васали.

62

Анонимен

преди 1 година

Кви съюзници ? Само нас на шантажират със съюзничество . Всеки си гледа интереса . И що САЩ да субсидират европейски автомобили ? Всеки си субсидира неговото .

61

Анонимен

преди 1 година

Англосаксите ще се оправят, не случайно Англия излезе от ЕС, да му мисли ЕС!

60

До Анонимен 70

преди 1 година

Кой твърди това? САЩ са колонизатор от десетилетия. Колонията е ЕС, затова се драпа за тоталното й обединение - за да се командва централно от едно място. Къде-къде по-лесно е да поръчаш задачи на Урсула и марионетките в Брюксел! Колко по-трудно е да се разправяш са различни националниправителства! Сега си назначиха васали в държавите - членки, които играят ролята на секретариат - изпълнител.

59

Преслав Български

преди 1 година

Финансови и икономически анализатори на Блумбърг съобщават за последните предсмъртна гърчове на ЕС. И на еврото. Защото не може една обща валута да се въвежда в обръщение между страни с коренно различни икономики, култура и традиции. Това българските некадърни политици не го разбраха. Еврото, според анализаторите, ще изчезне в следващите три години. Брюкселските мафиоти знаят това и затова натискат България да влезе в еврозоната. За да могат да я изсмучат до дупка.

58

Анонимен

преди 1 година

C тakивa cъюзници вparoвe нe ни тpябвaт...

57

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ ще се разберат - руснаците да не се надяват на нещо повече. В ЕС хората знаят, че умният винаги отстъпва.

56

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън, твърдите, че САЩ е васалът? Уточнете на кого е васал? Кой е господарят?

55

Анонимен

преди 1 година

Пазарните принципи от двете страни на Атлантическия океан били стожери. Твъедението е лицемерно и лъжовно. Своята риза винаги е по-близо до собственото тяло - не е руска дезинформация.

54

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО, мечката не се интересува от вас... Капиш??? Та ако щете да се избиете на мечката и е през оная работа... :):):)

53

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

ЕС и САЩ са на ръба на търговска война, а нато и отан са на ръба на военна война. Турски изтребители атакуваха щаба на Пиндостан в Сирия.

52

Анонимен

преди 1 година

До 6 декември Европа ще бъде потопена в дълбок студен циклон чак до Испания и Северна Африка. Нещо, което не сме виждали от десетилетия

51

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ са най-добрия съюз, но путиниските хибритчици пускат хибритки и му пречат да се развива.

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60, не пич. Ти си просто един ***, който не може да заобикаля цензурата. Ето виж, вaтeнкa, вaтeнкa, вaтeнкa.

49

Адмирации

преди 1 година

Русия и САЩ, ще изпълнят това за което са се разбрали, за слаба икономически Европа, която ще бъде изпивана с войни, бежанци, терористични актове, слаба икономика, недостиг на суровини и висока инфлация

48

Анонимен

преди 1 година

За мен ватенк..и е забранена дума но за трола 51 е ОК

47

Анонимен

преди 1 година

Dnes.ru се опитва да създава интриги, преписвайки новини от БТА, част от която действително е завладяна от путинисти. Такъв анализ няма да прочетете в никоя западна медия, Dnes.ru все повече заприлича на поглед.инфо. Нищо ново!

46

Анонимен

преди 1 година

Гаси и комбинацията - деменция и лелче в критическата .