28

Анонимен

преди 1 година

С тва "Пикасо" ква го ка ще направят ми е чудно!

27

Бай Илийчо

преди 1 година

От ги гонете бря ?Оти бря ? Те не са ли ора ? Прау ги карайте при украинците по хотелите на Слънчака!

26

Жоро Игнатов

преди 1 година

Колкото и жалко да звучи, нашите полицаи не са потготвени за такъв тип работа. Те са само за колани и фарове. Ама като знам, че и армията ни е демо версия ...

25

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

До РЕзултата е : То с този голям зор да сме в Европа стигнахме до тук. Продадохме всичко, унищожихме си индустрията, затворихме АЕЦ Козлодуй (все още не съвсем, но планът отдавна е изготвен и се следва), приютяваме престъпници и терористи от арабските страни и престъпници Украйна наричайки ги най - нагло бежанци. Каквото ни поръчат изпълняваме като роби. За съсипването на армията няма дори га коментирам. Помислете хубаво, какво сами си докарахме с тези договори, подписани без грам мисъл.

24

кк

преди 1 година

защо не са застреляни на оградата?

23

РЕзултата е :

преди 1 година

Дерменджиев срещу имигрантите 0 ; 3 Първо трябва да се мисли хладнокръвно и после се тръгва на война която не можеш да спечелиш ! Иначе съм доволем от Дерменджиев но сам се тика във капан и дава храна на оставкаджите ! Мигрантите са световен проблем това си е неофициаално преселение на народите Европа има нужда от тях ,но местните не ги желаят за това се налага да се прави полулегално , във Европа има застаряване ,това е политика и ние няма да ги спрем !

22

Колко още>

преди 1 година

Радееееев! Радев..... какво става в тази държава, РАДЕВ?

21

ИМА ЧАЛГА

преди 1 година

КЪДЕ СА ВОЕННИТЕ......ДА СЕ МОБИЛИЗИРАТ.....В София щабовете и министерството са пълни с войска....да започва да обикаля, а не цял ден белот и сантасе.

20

Анонимен

преди 1 година

,За сега от обявената война от служебния министър има жертви само от наша страна. Дано се възстанови полицая! Като няма държава, Бог да се погрижи!

19

еи големи бисери

преди 1 година

Да позволели на полицаите да стрелят ??? Че кой им е забранил ? Или искаш да стрелят когато си искат без да носят отговорност ? Много си умен бе -- ако искаш да стеляш по този начин отиваи във Украйна да та изплющат едно хубаво ! Във тоя бус може да има 10 деца ! Куршумите рекошират ,във града само стоп патрони и гумени , а не картечници със бронебойни и без гонки ,че по спирките има деца !

18

мухаха

преди 1 година

Това са млади лекари и индженери! Оставете ги да си джиткат хората!

17

Анонимен

преди 1 година

Да позволят на полицаите да стрелят най-накрая! Имаме най-тъпите закони

16

Анонимен

преди 1 година

Какво още трябва да се случи!

15

като има родео

преди 1 година

Поне го правете със вашите коли ! Сего оня със буса няма да извади кинти да ви плати !

14

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще кажеш че 20-те заплати е спасявал, че с такова усърдие е преследвал арабеските 6

13

Анонимен

преди 1 година

Добре че не е пострадал нашия полицай.Господ го е пазил.Вършат си работата момчетата и живота си рискуват,а вие все сте недоволни.Как не ви е срам поне малко?!

12

Анонимен

преди 1 година

Какви военни, какви поделения!? Нашата армия съществува като демо вариант, само за показ!

11

Анонимен

преди 1 година

Като бройка са много. Но като има по десет зачислени да вардят такива като Семерджиев и капацитета намалява. Едно ли е да правят. Мигранти ли да гонят, престъпници ли да покровителстват?

10

бус от моргата

преди 1 година

Тоя бус и пеша можеш да го хванеш !Единствения начин да потрошиш патрулката и себе си е да го изпревариш и да се изтъпанчиш пред неговите липсващи спирачки ! никой няма да вози мигранти във нов бус защото като го барнат ще му го вземат возят ги само във морги !

9

Анонимен

преди 1 година

Най-много полицай на глава от населението сме.