34

Хора

преди 1 година

Няма невини Украйнци, сега ще си платят че 8 години,само гледаха безчинствата на Украйна в Донбас.

33

Анонимен

преди 1 година

Полемиката във форума се води от хора с пяна на уста.

32

Анонимен

преди 1 година

"Какви "безчинства" е имало в Донбас бе пoдмeтко руска?" -------------------------- --------- -----------' Ами вземи попрочети малко, бе, и ще разбереш какво е ставало в Донбас близо 10 години. Ако си жертва на родната образователна система и четенето, особено четенето с разбиране, не ти се отдава - просто изгледай филма "Донбаска пролет".

31

Анонимен

преди 1 година

И най лошия мир е по добър от най добрата война! Тия смешни украинци що дразнят баба им меца ... за да могат американците да преяждат с Макдоналдц? Хепи тенксгивинг!

30

Анонимен

преди 1 година

Херсон Украйна сама ще го остави. И малкото хора които останаха там бяха излъгани от фашисткото правителство на Киев.Вчера вместо храна и вода режима им предостави няколко камиона с дрехи. Не знам на какво се радват русофобите след като Руските сили са от другата страна на Днепър срещу Херсон. Както се вижда и ВСУ не смеят да стоят там тъй като града е обезлюден и артилерията може да ги подпука.

29

Факт

преди 1 година

Ако излязат Украйнците и свалят фашисткият режим в Киев ще настъпи мир.

28

Анонимен

преди 1 година

Ама те не са ли на фронта всички украинци да бранят зеленски с телата си? Кой тогава воюва с руснаците, ако не са урките?

27

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 32 И Радев да каже Украйна на украинците ли е , или на руснаците.

26

Чичо Манчо

преди 1 година

Това е победата на Путин. Да спрат тока на цяла Украйна. С анексирането на области не успя.Ако спре и водата , победата ще бъде за нами.

25

Анонимен

преди 1 година

Оптимистично

24

Анонимен

преди 1 година

Някой "компетентен" русофил да отговори Херсон руски ли е? Ха-ха-ха! Или Русия, вече се отказа от него? Къде са им келявите ракети?

23

Анонимен

преди 1 година

Толкова оръжие им изпратиха САЩ и другите страни,а те не могат да прехванат руските ракети,единственото дето успяха да направят успешно е да гръмнат тоя трактор със зеле и картофи в Полша.А на фронта са мобилизирали близо 2 милиона души срещу близо 250 хиляди на руснаците и пак нищо.

22

Ким Чен Ун

преди 1 година

Ше свикнат.

21

Анонимен

преди 1 година

А след това изобщо няма да има спирания, ще е перманентно спрял.

20

Анонимен

преди 1 година

Абе според нашите медии и украинските източници нали ВСУ побеждава, прави контраофанзиви а пък стоят биз ток. Не знам дали бункерния наркоман Зеленски ще изкара зимата. На фронта ВСУ понасят ужасяващи човешки загуби който преглижда Телеграм каналите знае за какво става въпрос. Знаем, че фашисткия режим в Киев самостоятелно не може да капитулира трябва да получи разрешение от сащ. А до тогава до последния Украинец ако се наложи.

19

Анонимен

преди 1 година

Путин е определено да яде лобута, че прасенцето му с копейките дрънка веч на кухо! Удри!

18

Тежи на Европа

преди 1 година

Малко те *** да се карате. Тези събития ще се отразят много тежко на западна Европа, както и на България като последствие. Милиони бежанци ще тръгнат от Украйна. Къде ще идат? Това ще доведе ли до по-високо потребление на газ в развитите страни, които сега така гордо се бият в гърдите с пълните си хранилища. Говорим за милиони бежанци. Мислете, нищо смешно няма...

17

Мдам...

преди 1 година

Украинците в момента плащат сметката за 8 г безчинства в Донбас.

16

Анонимен

преди 1 година

Изнасяхме ток за капитализма в Гърция и Турция срещу долари. Те нямаха ток.

15

Winter is coming

преди 1 година

A укрунгелите какво очакваха, след като 8 г избиваха руснаците в Донбас? Да им се размине безнаказано? Айде да подскачат, да се посгреят: "Кой не скача е москал!", "Москаляку на гиляку!", а сега - уйт! Преоткриха зимата.