84

Анонимен

преди 1 година

Време е Байдън да праща тюлените да раздадат шамарите. Пoлyчовеците на жужето само от бой разбират. Факт.

83

Северомакедонец

преди 1 година

До СМЕХ.Зеленски обяви през 2021 - "който се чевства руснак да си ходи в Русия". Ами те си тръгват барабар със земята и това което са построили, понеже в Украйна има декомунизация, а АЕЦ - както и у нас ги построиха гадните комунисти

82

Анонимен

преди 1 година

Е добре де, ами Кремъл що дири там та призовава.

81

мдаа

преди 1 година

Където стъпи пияният руснак (бил той украинец, руснак или от другите ком.републики), винаги има риск злополука! Нищо добро не идва от рускоговорящи страни, освен някоя друга девочка ;)

80

Случаен минувач

преди 1 година

Русия контролира централата в момента, тя няма да тръгне да стреля по себе си. Но tъпиte укри не разбират ли, че ще замърсят собствената си територия... Може да стане така, че Чернобил да ни се види детска игра, в сравнение с това, което предизвикат. Ние също сме много уязвими - централата не се намира далеч от нас, радиоактивното замърсяване ще ни застигне, и то много по-осезателно, отколкото беше при Чернобил. Няма и къде да се скрием - колко територия сме ние?

79

АнонимеН

преди 1 година

До Случаен минувач/ ДРИ СЛО ПРОКЛЕТА!!! ТОЧНО КОМУНИСТИЧЕСКАТА СЕ КРИЕ ЗАД АЕЦ ЗАПРОШКА И СКЛАДИРА ВОЕННА ТЕХНИКА ТАМ

78

АнонимеН

преди 1 година

ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА НАХЛУВАНЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСТАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА ЗЛОТО НАПИСАХ , ЧЕ НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ВЗРИВЯТ АЕЦ ЗАПРОШКА! РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЩЕ ПАДНЕ НО УВИ ЩЕ ИМАМЕ И ОЩЕ ЕДИН ЧЕРНОБИЛ

77

Случаен минувач

преди 1 година

Откакто свят светува, откакто има цивилизация, откакто съществува човечеството, от хилядолетия - никога не се водили военни действия около АЕЦ. Това е много опасно - един пробив на някой реактор ще доведе до радиоактивен теч. Може да стане по-страшно от Чернобил. Дават ли си сметка tъпиte военни, каква игра с огъня играят? Стронций 90 се полуразпада за 28 години. Плутоний 239 - за 24 000 години. Такова радиоактивно заразяване може да стане... И не е виновна Русия, тя няма да обстрелва себе си.

76

Така е ..

преди 1 година

До Глух Пор 88 Вярно си Глух Пор за истината.

75

Пенсионер

преди 1 година

До Анонимен 80 И защо урките ще предизвикат ядрен апокалипсис ?С какво и защо ? Апокалипсиса е при Путин. Украинците искаха само свобода от Русия и да подредят държавата си както пожелаят.Само че Путин не дава. До сега Путин "спечели" две нови държави влизащи в НАТО на границите си.Загуби всичко.Уважението на Еврапа и САЩ , пазарите си на нефт и газ , отритнат от всякакви международни организации.Победа нам.

74

Глух Пор

преди 1 година

До Така е ..(72) Те са руснаци и са си у дома. Както и хората от Донецк и Луганск са си у дома и си защитават земята. Въпросът е, кой обстрелва централата и постава Европа под ядрен риск и пак лъже безочливо. Сигурен съм че дори ти знаеш. Путин може и да не ни харесва, но не той е чудовището в случая. А един по-нисък и от него. Но по-голям лъжец и наглец, на който нито му пука за Украйна, нито за народа там, нито за света

73

Ясно е!

преди 1 година

"директор на Международната агенция за атомна енергия (МААЕ) уточнява".....Ама кажете най-после кой я обстерелва, бе! Стига сте го увъртали! И инспектори дори пратихте там по този въпрос! Дори и руснаците сами да се обстрелват, го кажете ясно! Защо не смеете? Искате да си спестите още по-голям резил ли? Щом не ви дават да кажете кой е световния най-престъпен режим, поне млъкнете и не се излагайте. Защо да ви четем ежедневно безмислените дрънканици по медиите, щом не казвате най-важното!

72

Брех

преди 1 година

Много се загрижили путлерастите !

71

Анонимен

преди 1 година

До до 76 то в нея и нищо руско няма вро4ем Кхонигсбер е основан от 4ЕХ а Казан още от преди да има русия ама се и *** копейките ли4и си 4е московски тъ,,,пааци ви пишат опорките

70

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще предизвикат ядрен апокалипсис , зеления не му пука за никого нито за Европа нито за укритие !

69

До 76

преди 1 година

До до 71 Светни по-добре промитият си мозък. Ако всеки разсъждава като теб - това означава прекрояване на границите и безкрайни войни. Може ли България сега да стане пак държава на три морета? Ами за съжаление не. Така че не ми говори нито за Киевская Русь, нито за Николаев, Херсон или Одесса. Многократно посещавах тези места и знам какво мислят хората там и в коя държава искат да живеят. Само да те светна името й не започва с "Р", а с "У".

68

Анонимен

преди 1 година

До 72:Да се махнат,за да може онези лудите по-лесно да я гръмнат ли?И после The Great Reset...тези са си побъркани.Днес по новините като говореха как щели да икономисват от коледната украса заради войната пак споменаха климатичните промени...Управляват ни луди за връзване.

67

Има голям риск

преди 1 година

на Жужакот да му изгърми газот.

66

Анонимен

преди 1 година

В крайна сметка ЗАЕЦ е на руска територия, понеже е в Запорожка област. Това за нашенските евроатлантици, които нямат навика да се съобразяват с реалностите.

65

призовавам Путин

преди 1 година

Информирай щатите, че ако пострада запорожката АЕЦ, Русия ще използва тактическо ядрено оръжие срещу Киев и останалите две АЕЦ-а!