8

Анонимен

преди 1 година

Особенно украински бежанци вън от България гадове

7

Анонимен

преди 1 година

Тая как си позволява да ги определя като незаконни? Я бързо да отива курабийки да пече и мечета плюшени да купува. Такива, като нея ги докараха, пък сега се усетили.

6

Анонимен

преди 1 година

Когато си незаконен ,обикновено си за затвора !Каква закрила ,какви 5 лева ?

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Тя хубаво го казва, но кой ги пуска в Европа? Нали точно те управляващите. Тези имигранти били хора и имали права. Били бежанци. Съгласен съм, че всеки има равни права, но те не отменят задълженията. Ако пък искате да се продължава така, не се оплаквайте.

4

българка

преди 1 година

Незаконните мигранти били ползвали трафиканти. Мдаааа - участието в трафик на хора не е ли наказуемо ? Защо тези хора продължават да идват в Европа незаконно ? Ако наистина подлежат на закрила, защо не минават легално с документи през граничните пукнктове ?!? А тази бабушка колко мигранти лично е прибрала при себе си, за да ги закриля, щом са толкова беззащитни ?!? Вече всички знаем,че тези хора идват тук, за да крадат, убиват, изнасилват, а не за да работят и защото някой ги преследвал ужким..

3

VladTepes

преди 1 година

Незаконните мигранти следва да се изпращат своевременно във френските южни владения Кергелен и Крозе.

2

Анонимен

преди 1 година

Я сега да видим, еврокомисарят казва каналджии, това ще рече, че всички скандинавски кораби на НПО, опериращи в Средиземно море и "изпразващи" се в Италия трябва да ги обявим за престъпници, нали така. А за такива морски престъпници НАТО изпраща бойни кораби(справка Сомалия), за да стрелят по тях. Защо президента не удари едно рамо на еврокомисаря и да предложи военна операция на НАТО в Средиземно море.

1

Анонимен

преди 1 година

Е нали беше Солидарна Отговорност бе Миме пък сега друга песен пееш, ами *** в Атина на Астро Пиргос там живеят хиляди незаконни палестинци и афганистанци маляките ги ползват за товарачи на карго стока от Китай, живеят там в прахоляка калта в контейнери ползват вода от бидони имат си тартор който ги контролира дават им колела да ходят на пазар 10км най близкия магазин, а нашите ги поят и ранат безплатно оти сме богати