219

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ УБИЙСТВОТО Е ПОТВЪРДЕНО ОТ НЮ ЙОРК ТАЙМС, УКРАЙНА ДА ПРЕДАДЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯТ ТРИБУНАЛ ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!

218

Българин

преди 1 година

Русия защитава руската общност в Украина от нацистите украинци поляци британци американската ***.русия ще отмъсти за всички човешки души .

217

Анонимен

преди 1 година

Не е голяма загуба. Да не са ходили там. И аз бих ги гръмнал.

216

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която защитава 10 млн. човешки същества в бившите части на югоизточна Украйна от издевателствата на неонацисткия киевски режим, който бе създаден и който е подпомаган и насърчаван от англосаксонските сатанисти

215

Ако ти дойдеш с

преди 1 година

Войските си в държавата ми да убиват то аз имам абсолютното морално право не само да те убия но да си правя каквото искам с теб !

214

Факт

преди 1 година

Не се вижда обаче самият разстрел. По-вероятно е да са били убити при арт-подготовката. Вижда се как убиват последния, който държи калашника.

213

Анонимен

преди 1 година

Тия бяха 20 човека как се предадоха на двама?

212

Анонимен

преди 1 година

копейки твойте изражденски ***,,,ймуни ще си праснатли като теб пета доза

211

Зеленски

преди 1 година

Изглежда нелето христова обича да полапва руски немити чучури за по 4к рубли. Ваксинирана антиваксърка :).

210

рамзан кадиров

преди 1 година

вклю4ително и руското *** което открива оган при бял флаг което е нарушение на Женевската конвенция в която впро4ем пише и 4е Взимащите в плен имат пулно право да ликвидират на място всеки фалшив пленик който е някаква заплаха за тях .. дори и да не е въоражен ФАКТ руски *** а и вие сте на специална операция демек не войници на война Следователно сте ТЕРОРИСТИ пак от Женевската конвенция впро4ем ...ДГД ввп под вода докато исъхне

209

Зеленски

преди 1 година

До всички *** ***, защо не изгледате целия клип с последния руски *** дето излиза с автомата от ВСВ и открива огън преди украинските герои да отвърнат и тогава да се опитвате да разсъждавате което определено не ви се отдава.

208

Антисоросоид

преди 1 година

Неонацистите главорези като ислямистите. САЩ радикализира мюсюлмани, .краинци за пъклените си антихристиянски интереси. Еврейския елит в САЩ насъсква християми срещу християми, мюсюлмани срещу християни да се избиват помежду от време оно.

207

Анонимен

преди 1 година

До Кривондел - хахахаха :))) Пропагандата вирее в празни глави, сине

206

преди 1 година

Ако си бяха седели дома, сега щяха да пият водка със сельодка и да гледат световното. Но не.

205

Въпрос

преди 1 година

В коя страна са били убити? В Украйна!....без коментар.

204

Кривондел

преди 1 година

Разликата в ценностите е несравнима. Западът веднага потвърждава и говори за отговорност. Русия обяснява, че видеокадрите от Буча са фейкове, че се мърдали ръце, че били актьори...Цивилизации от различни вселени!

203

Чоки боки

преди 1 година

Каквото повикало такова се обадило

202

Анонимен

преди 1 година

Къв *** търсят в украинско село? Да не се разстреляли половината село преди да ги хванат? Да са убили жени и деца криещи се по домовете?

201

Анонимен

преди 1 година

Да не би тези военнопленници да са убили на накои от украинците там във видеото децата, майката, съпругата, бащата, или цялата рода.

200

тумба лумба

преди 1 година

Дали ще ги расзстреля путин или украинците те така или иначе са пътници