223

Аз

преди 1 година

Около мен всичко е заето.не знам защо е статията???

222

До Емигранта

преди 1 година

Хахаах, браво ,мисър Емигранте.Радвам се за теб. Аз пък купих тези неща на сегашните цени и се надявам след време и аз като теб да радвам и цъфтя. Че ми омръзна да чакам , като всеки жалък мрънкач , балона да се спука.

221

Стар емигрант

преди 1 година

От 2005 съм в Англия и бачкам по строежите, успях да купя имоти няколко години преди да скочат толкова цените в България и не мога да повярвам на късмета си... 3 апартамента - София, Банско и Созопол и къща в Пиринско с огромен двор на село, в която се прибирам да живея по време на отпуските ми през лятото и за Коледа.Като калкулирам колко струва всичко това сега, на днешните цени, ми се замайва главата, а ги взех почти на безценица тогава - Няма по щастлив човек на света от мен

220

Пешо

преди 1 година

Бедните е нормално да нямат собствени жилища, особенно в столицата, иначе кой ще плаща наемите на апартаментите, които сме купили. Трябва да се вдигнат лихвите по ипотепните кредити и да се затегне самото им отпускане, защото всеки дрипльо се пъне да купува, а това не е хубаво за нас, хазяите.

219

И.Б.

преди 1 година

Има и други причини. Има наематели, които не поддържат жилището и стълбището чисти или чупят мебели и бяла техника от злоба.

218

Анонимен

преди 1 година

В дълбоката провинция около 40% от жилищата стоят празни. Защо не напишете Румъния с колко увеличава пенсиите от 1.01.2023 год. и какви помощи раздава на бедните пенсионери?

217

Анонимен

преди 1 година

Хаха, накрая ще се окаже, че тези празни имоти са на Бойко Рашков и на жена му. Той е имотен милиардер и крадлива мишкас малка *ишка!!

216

До 226

преди 1 година

Не само за градовете с население от 100 хиляди души, ами и за всички областни градове важи. В Пазарджик е същата работа-града намаля почти наполовина спрямо 1989г, построиха се много жилища, половината жилища са празни, а цените летят в Космоса .

215

Анонимен

преди 1 година

Хаха, накрая ще се окаже, че тези празни имоти са на Бойко Рашков и на жена му. Той е имотен милиардер.

214

Анонимен

преди 1 година

Това е парадокс, който е валиден и за всипки градове с население около 100 хил.Строят се хиляди нови жилища, които се продават на ненормално високи цени-а хиляди други са празни?!?! Само в Бг е възможно да се случи подобно нещо. Данъците за неизползвани жилища трябва да бъдат 10-орно по-високи от останалите.

213

Анонимен

преди 1 година

Докато данъка за едно жилище във София не стане минимум 1000 евро, а за второ 3000, нищо няма да се промени. А това няма как да стане, защото се гласува от тези, които имат по 10-20 жилища.

212

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОДИН "ЕКСПЕРТ", ВИНОВНИТЕ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ОТ 30 ГОДИНИ, КОИТО ПРОГОНИХА 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТ БЪЛГАРИЯ !!!

211

С мърт н а герб

преди 1 година

Спекулантите ограбиха бюджета и нацвъкаха незаконне бетонки по вкички тревни площи в София обаче никой не иска да жевее в тия гнусни копторни общежития. Сега ги дават на спекулативно високи цени и ги зялагат по банките за да изперат вложените ограбени пари. Това се казва балон с цените на имотите в София

210

Анонимен

преди 1 година

Всички по назад коментирали, че били на черно дадени под наем тия 35% празни апартаменти са брокери. Щото се гриели от НАП. Истината е че данните къде се живее и къде няма никого (празен апартамент) са от преброяването, а не от данъчните. Аз съм преброител и знам как са организирани данните. И е точно така в София има 35% празни жилища

209

Анонимен

преди 1 година

Въвеждане на жестоки данъци за всеки с над два имота в София. За страната данъците да не се пипат. Набързо софиянци ще престанат да държат по 10 празни апартамента

208

Ху кеърс

преди 1 година

Всички напускаме блатото. Постройките ще седят празни. Време е друга държава да купи тази блатна земя и да оправи кашата от българското оправление. Продажни същества немогат да градят те успяха за десетилетие да премахнат по 10% от народа.

207

Дино

преди 1 година

Странен човек е българина, склонен да даде половин -един милион за кутийка, а тормози ближния си за например 1000 лв. ... Затова намаляваме и ще намаляваме, а кутийките ще се увеличават, пълна психария.

206

петков

преди 1 година

много се дават под наем, ама не са обявени, хазяйте не искат да плащат данъци

205

Анонимен

преди 1 година

Това са апартаменти на ГЕРБ-аджии, мутромилиционери, дилъри, наркобосове, сводници, крадци на коли, обирджии на инкасо и други мастити престъпници. Нормалните хора имат по 1-2 апартамента най-много и си живеят в тях.

204

Задача за 3-ти клас

преди 1 година

Един ГЕРБенуха има 8 апартамента и 3 къщи. Колко апартаменти и къщи имат 1000 дoлни, кpадливи ГЕРБенухи?