21

Анонимен

преди 1 година

Имайте предвид, че не можете да отидете в онзи район и да проверите. И някой много добре знае, че не можете да го проверите. Сигурно цял Холивуд прави екшъните си в студио.

20

Анонимен

преди 1 година

И всичките предизвикани изкуствено, за да се сее още повече страх и безнадеждност.

19

Анонимен

преди 1 година

"A Сибирските вулкани от Пермското изригване КОГА?" ................................................ Само крайно кух и наподобяващ еднокнижника индивид може да задава такива въпроси. Няма как азиатските Сибирски вулкани да са от Пермското изригване, което географски е разположено в източната част на европейския континент.

18

ПроСоТо

преди 1 година

до 16 :..-Само да те подкрепя :..-Няма да цитирам буквално,защото не си спомням точния текст,но става въпрос за това,че "ЩЕ НАУЧАВАМЕ за чудовищни потопи,земетресения ,горещини и студове"../имаше и още/.."Но това няма да бъде Края,а НАЧАЛОТО на края"..

17

ОМГ!

преди 1 година

СИЦКИ СТЕ ОНРЕМ!!!!!!!!!!111

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "A Сибирските вулкани от Пермското изригване КОГА? Да затрият Империята на злото веднъж и за винаги" ------ първо е йелоустоун, да затрие баш империята на злото!Веднъж като изгори краваарника и ще настанат едни доста по-добри времена за голяма част от населението на земята!

15

ПроСоТо

преди 1 година

така наречените "кемтрейлс" са наистина едно чудовищно престъпление срещу хората и природата !!!...Наблюдавам ги през ден-два..НОРМАЛНАТА следа,която остава самолет,летящ над 8000 км е къса и много бързо се разсейва.."Кемтреълсите" се появяват дори на по-ниски нива..Освен това остават продължително време преди да се разсеят..Освен това те се РАЗСЛОЯВАТ-по-тежките съставки на сместа пропадат по-бързо надолу и следата придобива един специфичен "дантелен" вид...За съжаление,никой не смее да протест

14

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 - В случая, тизвучиш ненормално ...

13

Анонимен

преди 1 година

"Aре бе конспиратори, кога ще излезете с поредната безумна теория, че..." - Аре бе НЕконспиратор. Гледаш ли Стани богат? В петък имаше въпрос относно кемтрейлс. Според предаването самолетите оставят такива следи. Хайде сега отивай да се оплакваш на Стани богат, че разпространяват фалшиви новини хахаха За разлика от теб има хора, които се интересуваме какво се случва в света и сме наясно, че светът се управлява от шепа хора. На теб акъла обаче не ти стига да можеш дори да си го представиш това.

12

ПроСоТо

преди 1 година

интересно ми беше да науча това !...Но така и не мога да си обясня защо събитие от НАЧАЛОТО на годината се обявява като "новина" в КРАЯ на годината?...защото това тук е сайт за НОВИНИ все пак,нали?..Но както и да е,научихме нещо ново..

11

Анонимен

преди 1 година

Те вулканите не владеят, но отдавна са обсебили подобните на теб. Докато не разбереш, че за управляващата въхрушка си нещо като досаден ***, няма надежда.

10

Лаврентий Берия

преди 1 година

Путин, неговата маама! Нема друго обяснение!

9

Анонимен

преди 1 година

До 8... тиквенце, ще ни редуцират с Измамата Климатични Промени. Почнаха вече подготовката. Хранене с бръмбари и никакво пътуване и без отопление зимата. Да спасим климата, разбираш ли. Плоскоглавите пак не загряват и вярват. Щом им го казват ОТ ТЕЛЕВИЗОРА

8

Анонимен

преди 1 година

Aре бе конспиратори, кога ще излезете с поредната безумна теория, че след като не станало с ваксини и с война (ако искаха да ви морят с война, отдавна да сте на фронта), сега ще ви редуцират с вулканични изригвания? Нали знаете че тия тайнствени "рептили" са толкова мощни, че владеят и вулканите???

7

Анонимен

преди 1 година

Да де, ама като имаше наводнение в Пакистан ни лъгаха че били Климатични Промени Причинени от Човека

6

Анонимен

преди 1 година

Едно такова изхвърля повече въглерод, отколкото ние ще направим за хилядолетия, но виж - ако спрем да караме коли, ще смъкнем глобалното затопляне с 0.0001 градуса.

5

Teo

преди 1 година

Хммм ... а тази калдера е с диаметър около 5 километра. За сравнение тази в Тоба, в Индонезия е 30х100 километра. Ако това чудо гръмне качествено, то Грета няма да има за какво да се притеснява. Температурите ще си паднат с 10-ина градуса от само себе си.И тогава си я представям как е застанала на ръба на кратера и вика към лавата - How dare you?!?

4

Щерю

преди 1 година

Не ми се мисли колко голяма глоба ще му треснат на Тонга за замърсяването на въздуха...

3

1

преди 1 година

Още много вулкани ще изригнат не боите се. Сега тепърва се почва.

2

Анонимен

преди 1 година

Замина зелената сделка...