64

комиците и приятели

преди 1 година

Тоа прихиатър е за психоаналитик и розови апченча. Другия път учени от Магадан да пратят дромоманци за 9 дни в Радомир по анцузи в средата на ноември и научно да проследят резултатите

63

Трол

преди 1 година

Беър Грилс може да му завиди на Сашко.

62

Анонимен

преди 1 година

Три пъти прочетох дрономания, докато разбера, че вие сте неграмотните.

61

Анонимен

преди 1 година

Медийната активност по време на изчезването,може да е оперативен метод с обратен знак.Определено беше нагнетено напрежение,после отдушник...Какво се случи зад случката,а ние не разбрахме...?Откланяне на внимание и т.н.

60

Началото на края

преди 1 година

Аз си мислех че гладът и жаждата може да убие човек... А сега след като прочетох умозаключенията на тоя психУлог цапочвам да си мисля КОЙ И ЗАЩО СЕ ОПИТВА ДА ПРИКРИЕ КАКВО ТОЧНО СЕ Е СЛУЧИЛО СЪС САШКО че ни пробутват всякакви *** теории....

59

Анонимен

преди 1 година

Да, обществото стана мнително и подозрително, защото отвсякъде ни лъжат официално и напоследък това стана очевАдно! Авторитетите довчера се срутиха и сега е трудно да вярваш на медиите и др. уж авторитетни инстанции.

58

абсолютно си прав

преди 1 година

До ЗозоИ аз си представих тези неща. Щяха да го намерят напикан и наакан. Лежащо неподвижно в храстите и босо. Абсурд, независимо дали е аутист, нормален, безстрашен това не дава никакво значение. Виж, някой специално обучен в армията може да се справи със ситуацията.

57

учител

преди 1 година

ДрУмомания се пише с "у", от друм /път/. Това е мания за бягство от дома, желание да "хващаш друма" и да скиташ безцелно. Има пиромания, клептомания и т.н. А за Сашко: девет дни в гората възрастен човек с опит трудно би оцелял, камо ли дете с проблеми.

56

приказки от 1001 нощ

преди 1 година

Малкият е бил някъде заключен и е седял там през цялото време. Четох за една млада жена, която се изгубва в планината и се лута там около10 или 15 дни. Отслабва много и е яла диви плодове, които са били малко. Скитала е през цялото време да намери пътя, а той е бил наблизо, но състоянието й е било жалко. Поне с 20 килограма е отслабнала и изтощена. Нали знаете, че се препоръчва да се тича и движи човек, за да свали килограми. Ако не можете да откриете какво се е случило, не заблуждавайте.

55

Анонимен

преди 1 година

И тоя психиатър е за психиатрията.Няма дете или възрастен,който да издържи 9 дни в гората без хляб и вода и през нощта през ноември,и с мокри дрехи и обувки,та ако ще и хич да не го е страх.

54

Алито от София

преди 1 година

Хубава теория, затова му плащат на този психиатър, но да се посъвземат малко тесните специалисти и да се вкопчат у работа, девет дена това дете не може да изкара у планината, и то там къде и куче трудно влиза, мокро, подгизнало, и да си къса от дърветата кроасани за да преживее, няма да е и чудно ако кажат че Сашко си е играл на жоменка, как точно след обявяване на наградата Сашко излиза от храстите, при положение че цяла България е в напрежение

53

Анонимен

преди 1 година

Нещо за проследяващите гривни? И не ми казвайте, че няма връзка.

52

ловец

преди 1 година

До Анонименгледах го снощи, човека гледаше на кафе като бабите от село

51

ловец

преди 1 година

в тази шашава ситуация екстрасенса излезе най нормален https://youtu.be/lkYzIu3iUHg

50

Lina

преди 1 година

Не съм запозната как стоят нещата с аутизма и кучетата. И дали е възможно придружаващо обучени куче за детето. С тази дромомания и ограничената подвижност на бащата и никаквия интерес на родителката . А е губен и преди.

49

Анонимен

преди 1 година

До БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ГИ Интересното е, че екстрасенсът каза много по-логична версия отколкото криминалистите. Другото интересно е, че нещата се развиха както той каза.

48

Зозо

преди 1 година

Аутизмът е спектър. Има хора, които функционират без проблеми, работят, пълноценни членове на обществото са, просто са малко особено и трудно общуват. Има хора, които името не си знаят и си тропат в гащите. Фани прочети малко.

47

Анонимен

преди 1 година

До зузу конспирацията И ти не си пр.ост, само си човек с богато въображение и фантазия и вярваш в приказки...

46

БОЖЕ, ПРИБЕРИ СИ ГИ

преди 1 година

Един екстрасенс каза на бащата и на Цанов... - АХ ВЪЪЪЙ. Е що не казахте още в началото. Ако знаех, че един ЕКСТРАСЕНС е казал, нямаше хич да го мисля. АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХА

45

Зозо

преди 1 година

Стига глупости! Сашко - Рамбото...... Някой виждал ли е аутист да ходи сам по нужда, да се мие и др.? Някой прибра парите и го пуснаха.