9

Петър

преди 1 година

Наврете си тези маски вече в задниците.Колко по сериозни неща има ,вие ни занимавате с вашите глупости.

8

Анонимен

преди 1 година

Професоре, it depends on - зависи от много неща: топло, дето бившата шефка на Столичния инспекторат, лека й пръст, Веска Ганчева казваше 'кишаво време' се смени няколко пъти със студено време и ковидът ще довтаса. Особено ако продуцентът с дългите коси и още 2-3-*** като него пуснат в столицата конкурсни продукции от типа 'по- по - най' с участие на публика, за 2-3 седмици сума ти хора ще се изпоразболеят. Така че не прави оптимистични прогнози. Нали знаеш: човек предполага, Господ разполага.

7

БГ Йозеф Менгеле

преди 1 година

В една нормална държава, това лице от снимката щеше да е в затвора за всяване на страх и паника! Колко хора умряха от онкологични заболявания, защото този и останалите "специалисти" всяваха страх и хората не ходеха на профилактични прегледи!

6

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Е нали самият ти го каза че нямало грип ,а само Ковид...я си спомни ,какво говори !!!Бай Шиле трябва да бъде линчуван ,публично за нанесените щети на обществото ,цели две години!!!!Заедно с него да се готвят баба Радка ,Гломб-Тромб,Томов Очилата,Кунчевците ,и дедо Петрун...простете ,ако съм пропуснал някого !!!

5

Анонимен

преди 1 година

Хи-хи Ха-ха Може да е в началото на април. Зависи какво ще каже президента за датата на изборите. По-забавното е че 2 години не се говореше за грип, а за вълна от Ковид. Да няма централизирани указания за смяна на имената? Така хубаво свикнахме с Ковид, ся изведнъж - грип. Кво беше тва?

4

Анонимен

преди 1 година

Аааа,професора разбра,че през март може да има избори и започна да ни плаши с грип.Голяма врачка се извъди.

3

БЪЛГАРИН

преди 1 година

САМО ЗАБРАВИ ДА КАЖЕ ЧЕ ОТ ТОЗИ ГРИП СЕ МРЕ

2

Анонимен

преди 1 година

Бла бла бла бла бла край няма тоз оли......френ

1

Анонимен

преди 1 година

ПАК ли грип му викате? Ти да видиш...