42

Истината

преди 1 година

Много малко са екзекутирани някой е изтрил нулите. Спокойно арабите в Европа са 10 пъти повече екзекутирани защо ли? Няма кой да обявява спец операция!

41

хаха

преди 1 година

Но западняците кротуват, обвиняват само държавите, които не искат да станат дойни крави на краваристан.

40

Анонимен

преди 1 година

Ей заради това идват всички наши беди....защото отменихме смъртното наказание. Под предлог, че уж ще ставаме демократи и европейци. Но всъщност това е било за да може престъпната комунистическа и кагебейска шайка да окрупни държавния капитал, да пусне пипала навсякъде, и на практика да си присвои държавата. А ****ю понеже е пр*ст, дадоха му да краде и безчинства на дребно. Ей това е нашия т.н. "преход"............

39

Анонимен

преди 1 година

Напълно съм съгласен с мнението, че ислямската култура не е била, не е и никога няма да бъде приносител за човешката цивилизация. "Дивото зове" й приляга повече. На ислямистите повече им подхожда ролята да рушат и подкопават цивилизациите. Но в едно ми харесват, сеещите смърт с дрога са си за смъртно наказание.

38

Али Газа го сърби

преди 1 година

Най - здравословно ще е да си гледаш турцията! Всички познаваме лицемерието на исляма и бащата на наркотрафикантите, бубан порезан ерджиган !

37

Алито от София

преди 1 година

Много си е прав човека, всичко свързано с наркотици, производство, разпространение, употреба трябва да бъде жестоко наказвано, за производство и разпространението доживотен затвор което е равносилно на смърт, а наркоманите комуна и ако не се оправи от първия път, до стената, ако върши престъпления друсан, до стената, и един голям проблем по малко, у България не са наказвани наркосите и резултатите ги знаете, и за всичко трябва да са такива законите, корупция, данъци и такси, измами и т.н.

36

Анонимен

преди 1 година

Ами то да разпространяваш дрога си е умишлено убийство на хора - бавно и сигурно...

35

До 50

преди 1 година

Млада съм, а забелязвам, че сте изпуснали запетайка :)

34

Анонимен

преди 1 година

Като чета коментарите тук ми става ясно,че те са писани от млади и тотално необразовани хора. За това свидетелстват и многото граматически грешки в написаното. С една дума написаното от тях не трябва да се чете и е обидно за нацията ни.

33

Анонимен

преди 1 година

скорошните екзекуции са индикация за тревожна тенденцияМногото са разтревожени

32

До 1

преди 1 година

В САЩ смъртните присъди са за убийци и ***-с-илвачи , в Саудитска Арабия убиват жени с камъни, че погледнала без да иска някой непознат на улицата!!!! И какво значи да се спазват законите им- те спазват ли законите ни , като се довлекат в Европалицемери.

31

Бате Сашо

преди 1 година

Абе що станА с вирОсо???

30

Анонимен

преди 1 година

Ами на англета като са им толкова мили дръг дилърите да си ги вземат в Лондонстан,там ще си живеят на помощи и ще си въртят бизнеса.

29

...

преди 1 година

И да вите как няма престъпност. Тука ако направят на ден поне по 100 ще екзекутират ама ще е за няколко месеца после няма да има престъпност

28

37 каскет смачкан

преди 1 година

какъв бълвоч изрече....и какво се опита да кажеш. Дрогиран ли си, или пиян?

27

Финландец

преди 1 година

Не съм съгласен ако са наркозависими но ако са наркотрафиканти и пласиориВ киреча на американците не им харесва защото им се разваля бизнесаОттук може да разберете че западът и съединените щати мерят двоен аршин за едните не може за другите може ето това са *** кравари които си мислят че могат да командват света но всичко си идва на мястото китай ще бъде най-силната държава в света

26

Анонимен

преди 1 година

Къде са Хамериканците да им дадат демокрация

25

Припомняме ти

преди 1 година

До Припомнете ми. Не, не са. Другарите преди Нинова може да попиташ, а защо не и самата нея.

24

Hucurat

преди 1 година

Ами хайде САЩ да спрат всякакви взаимоотношения със саудитците? Ама не става, нали? Защото им продават оръжие за милиарди, а купуват петрол за още повече. Цялата западна пропаганда не е защото е загрижено за живота на двама сирийци и трима пакистанци. Ако беше къде бяха при войните на Буш, които убиха стотици хиляди?! Цялата врява е срещу Исляма и Книгата на Аллах. Но това ще е конституцията в повечето мюсюлмански страни много скоро. Тогава ббс ще се обърка откъде да я подхване.

23

Емил Стефанов

преди 1 година

Сега евро-гьотверенският съюз ще наложи ли санкции на саудитите и ще спре ли да купува въглеводородни ресурси от тях?