28

смешно

преди 1 година

Нивото на образование в западните училища и университети е много на по-ниско ниво, от това в бившите съветски школи и сегашни руски. То е направо едностранчиво, ограничено и много елементарно в западните зони на планетата ни. Вижда се какъв "ум" го казва сега. България е в регресия в сравнение с преди 30 години, господине и всеки може да ви го каже и да се види как е с вашето управление.

27

до 24

преди 1 година

ДБ ви било виновно. Големи клоуни сте. Имате си Слави, Янев, Волгин, Копейкин. ГЕРБ, БСП и т.н. Не знам какво ви пречи да си правите правителство

26

Анонимен

преди 1 година

Розовите понита ,ги консултират.Чакайте бе мама,още не е дошъл новото попълнение на Козяк.Той ще каже на Г-н Радев ,кои са богоизбрните.Щом Вигенин ходи на закуска при Херо ,представете си ква ПОМияя е.Мъже били,чушки,щом Херо ги води за носовете.Падение.p.s.Радев и той и се отчита,нищо че говори други гшучостттти.Като поп е,не го слушай какво говори,а го гледай какво върши.

25

Анонимен

преди 1 година

До колкото помня изборитя приключиха на 2 Окт. Консутации хубаво ама айде най-накрая някой нещи ще свърши в този парламент.

24

Анонимен

преди 1 година

Радев е втори мандат президент, от както е такъв е про Русия и Путин, а Дейвъ сега разбраха и се сетили да го питат за войната и да го настъпят по фалшивите опорки. Ами последните 6 години да не спахте зимен сън, той иска да ви отстрани заедно с всички партии.

23

Анонимен

преди 1 година

Гадев да покани заврения зет Пепеляшко от Драгалевци или да отиде в лабораторията му, в чуждата къща няма да го приемат. От него зависи дали ще има правителство

22

Анонимен

преди 1 година

Радев нв мисля, че е способен да води каквито и да било консултации. Всичко е про форма. Радев е твърде стегнат като поведение, в смисъл излъчва затвореност, преграда. Когаро говори, също погледът му не е насочен към събеседника, няма никакъв белег да покаже заинтересованост от събеседника. Липсва вътрешно желание за диалогичност. Ако се замислим, че видим, че назначените от него за министър председател са "меки", в смисъл амебни, хора без лице (в преносен смисъл)

21

Анонимен

преди 1 година

На новите избори ДБ са аут от парламент без машинките на мадуро, които им добавиха 5% към резултата

20

Истукан

преди 1 година

Не могат ли да направят една президентска република и да се спре с тези избори и консултации. Писна ми вече. Да избираме само президент и той да си избира правителство.

19

Анонимен

преди 1 година

президентът е ненужен, неговата работа може да бъде вършена от председателите на парламента

18

Анонимен

преди 1 година

Радев само протака нови избори - бьлгарският народ ще реши

17

Я па я..!

преди 1 година

Радев да каже чия е Украйна. На украинците или на руснаците.

16

Ончо

преди 1 година

Той, Херо, поема Спартак Варна, а тя, Херо, не иска да си тръгне от България, въпреки че изпаднахме във В група, докато тя е мениджър.

15

Чико от Порто Рико

преди 1 година

Ако Ради искаше кабинет, щеше да пусне бързо първите два мандата да се провалят, и да бави максимално третия, докато не излезе нещо. На Ради просто му се управлява.

14

Петров

преди 1 година

другаря радев чака да изпратят нов посланик на големия бял баща във вашингтон, до тогава ще го играе продавач-консултант

13

Весел

преди 1 година

Леле....то зимата мина, кризата мина...войното ще приключи, а ние все още се консултираме

12

Анонимен

преди 1 година

Радев, защо нарушваш констируцията, връчвай мандата и разпускай седянката

11

реалист,българин

преди 1 година

Реално погледнато Радев,като протеже на Решетников и руската държава няма какво да каже на ДБ или на която и да е било друга демократична формация. Куклата Радев просто ретранслира чужда воля, на Цар Путин Първи Къси-Отровителят. Вежливо е ДБ да отиде на т.нар. консултации и за половин част, след като похвали Радев колко е послушен в изпълнението на чуждата воля--да си тръгнат.

10

Анонимен

преди 1 година

Преди срещата с Демонична България да си вземе кръст и светена вода.

9

Петров

преди 1 година

плешиавата тиква радев се стреми да достигне по тъ по т ия другата плешива тиква от банкя