85

Анонимен

преди 1 година

До Ти да видиш......Много правилно казано. Истината за Сашко кога ще е я разберем ако изобщо я разберем публично,защото повечето хора мислещи, знаят и усещат че не е бил в планината защото няма как да изкара 9 дена ..а е бил някъде прибран и пуснат.. вероятно.

84

Отеца

преди 1 година

Детето не може да си разопакова бонбон, камо ли кроасан, не може да развърти капачка на безалкохолно. Всички сме ***.

83

Анонимен

преди 1 година

Изследвания на Сашко показват, че се е хранил само с горски плодове - ябълки, круши, банани, авокадо, *** и папая и така е оцелял! Вода е пил от капките по листенцата от сутрешната роса!

82

Ти да видиш......

преди 1 година

ДЕВЕТ дена го няма , детето е с аутизъм и не е контактно или активно като другите деца, ОБАЧЕЕЕЕ ... оцелява в планината където дори и възрастен човек ще види много зор ако трябва да стои повече от седмица без храна и вода ... А сега разбираме че нито храна , нито вода са му липсвали през тези 9 дена ... Бил ял горски плодове и бил пил от локвите .... ахахаха. Лесно може да се установи при една дори повърхностна лекарска проверка... ДА не намерят лекарите обаче пица и сокчета при изследванията?

81

да да

преди 1 година

Ако тия глупости дето ни баламосват се окажат верни, Сашко трябва да даде някой урок на Беър Грилс. Дори дете с проблеми през нощта (температури около 5-10 гр.) ще търси светлина и топлина. Той е бил и контактен, според много хора които са работили с него. Тия продължават да ни мислят за ***

80

Брадвата

преди 1 година

Спиди Гонзалес?! Тича постоянно и се загрява?! Нищо че е минус два навън? Тва малко звучи несериозно, като руснаците, които си самообстрелват атомната централа

79

Анонимен

преди 1 година

Доброволците били оставяли опаковани кроасани, навсякъде по пътя им, от 2 ден. Празните опаковки на другия ден им давали надежда и за това не спрали да го търсят и след стандартното време за това. Сашко бягал от тях. Те го търсят, той бяга от тях. Обаче за студа още нямат обяснение. А казаха нещо, че това че постоянно бягал и се криел от хората постоянното движение го загрявало. А нощем ?

78

Анонимен

преди 1 година

още оня ден ви казах че това са хора с много установена рутина и не се губят . Имахме един дето си броеше крачките от - до училище и понякога правеше кръгчета пред входа на техникума и докато не докара броиката не влизаше.

77

Anonimen

преди 1 година

До Анонимен 83Което потвърждава, че е бил при близки и познати.

76

Анонимен

преди 1 година

Аутистите не ядат каквото намерят, а само определена храна, приготвена по точно определен начин, сервирана по точно определен начин. Забравете, че е ял трева и корени! Това всичко е мноооого съмнително!

75

Анонимен

преди 1 година

Бащата обяви награда от 12 000 лв. и хоп, детето изкочи в гората...

74

Сигурно

преди 1 година

Са се сетили,да изследват изпражненията на детето!Близко е до ума!

73

Гошо

преди 1 година

До баба ПенаИ ябълки има и крушки, медец също ,Баба Меца и Ежко Бежко каша са му правили и в горската къщичка са го настанили ,даже Бухльо директорът на горското у-ще уроци му е дава за да не изостане Сашко от другарчета си

72

Ми555

преди 1 година

Сашко е Символ на България - аутистична, изгубена между Изтока и Запада, но оцеляваща. Все още!:)

71

До 77

преди 1 година

Точно така. Правилни са ти съмненията. Опитни хора като спасителите от първата минута твърдяха с плам и жар абсолютно Неверни неща!!!! Не е логично да даваш мнения априори без да си сигурен в нищо!

70

Голям проблем е

преди 1 година

...че ако наистина е отвличане, прекратено поради големия шум, това означава, че всичко е било Добре Планирано и двамата са следени дори със седмици, за да им се установят навиците!!! Всъщност бащата е лесна жертва точно чрез детето, защото то не може да свидетелства в съда.

69

ловец

преди 1 година

До Няма каки ад така мисля но защо адекватни хора като спасителите го повториха толкова много пъти?

68

Няма как

преди 1 година

Едно дете, което в цивилизацията не може да се обслужва само, да направи това в екстемални утловия в планината, по това време, където и опитен планинар не би оцелял без огън и вода!!! Още на втория ден ще е с бронхопневмония!

67

ловец

преди 1 година

само не разбирам, не че е незаконно или забранено, но защо това дете се води все по водоеми, баири, скали и други камъняци, за да му привличат интереса? След като баща му не може да го придружи физически а стой в колата

66

Анонимен

преди 1 година

До70 . Прав си. И тези , които разследва дали свършат работата , ако нея свършат да върнат парите в бюджета