37

?!?

преди 1 година

Надминава и Нинова по лъжене в очите!

36

Анонимен

преди 1 година

Мошениците от ПП взеха да се оправдават само как не било тъй,ами иначе.Милиарди окрадоха за година и половина ,че и още се натискат.Докараха България до фалит.

35

Анонимен

преди 1 година

Aмepиkaнckитe nиoнkи бяxa нaтpaneни c измaмa и чyжg нaтиck зa ga ни npeвзeмaт oтвътpe и зapoбят...

34

Анонимен

преди 1 година

Не си губете времето да отговаряте на гербавите.Те са с изкривени от злоба лица от невъзможността да съставят правителство и с нови сили да продължат кражбите.

33

Анонимен

преди 1 година

"ДHEBHИKЪT E ПOДПPABEH""ДHEBHИKЪT E ПOДПPABEH"

32

Анонимен

преди 1 година

Поредната далавера на Кирил Петков и шайката му. Апропо, в момента се говори, че тъкмо хора *** Петков са отвлекли изчезналото за 9 дни дете Сашко, за да отклонят вниманието на хората от постоянно излизащите им наяве далвери и престъпления.

31

Анонимен

преди 1 година

Ха -ха ,герберастките тролеи ,много сте изостанали ,бе ! Сменете вече опорките ,щото излезнаха нови и тези не са актуални ! Идете поне до централата на ГЕрП да си вземете гюдюлюка ,че има и инфлация ! Или се напъвате безплатно ,само за идеята ?! Идеята Боко да не иде при бай Ставри ...

30

пекрко

преди 1 година

Кой вярва на тези харвардски измамници и лъжци? ???????????

29

ПП

преди 1 година

Ти ми кажи за още по-крадливата Лена Бориславова, която година и половина вземаше по 13 690 лв заплата от ББР, отделно по 10 000 лв като говорител на Кирил Петков.

28

Джемкорп

преди 1 година

Кирил Петков искаше да продаде цялата ни енергетика на офшорна компания. Само Десислава Трифонова в миналото НС разкри далаверите му и той не посмя да стигне по-далеч!

27

Анонимен

преди 1 година

Десито Трифонова, която, докато лапаше заплата като шеф на Агенция по чуждестранни инвестиции, не бе забелязала, че сайтът на агенцията въобще не показва проектите. То затова и имаше 0 привлечени инвеститора, де. После си купи 1900 преференции, стана депутат, което отразява чудесно всичките качества на тези дама, и после и острие на ГЕРБ. Дъно, дъно...

26

Пенчо, бре чети!

преди 1 година

Нека прочетем страницата "Джемкорп" преди да решим дали да я затворим. Това е по-важно от политическото благоденствие на измамници, представящи се за политици.

25

Анонимен

преди 1 година

Крадливата Десислава Трифонова със заплата 22 000 лв,без нито 1 Инвестиция,любовницата на Владислав Горанов и цялото семейство Мафиоти, точно тази няма ли капка срам.

24

Анонимен

преди 1 година

Тези от ГЕРБ имат някакъв времеви график на лъжите, които хвърлят. През 5-6 дни се стараят да държат на повърхността някаква истерия, за да заглушават и отклоняват вниманието.

23

Анонимен

преди 1 година

Тези имат някакъв времеви график на лъжите, които хвърлят. През 5-6 дни се стараят да държат на повърхността някаква истерия, за да заглушават и отклоняват вниманието.

22

Анонимен

преди 1 година

А къде е доказателството документите, защото ГЕРБ показаха документи. Аз лично на Кирчо не вярвам - та той безочливо подписа документ с невярно съдържание и излъга президента на републиката - защо сега пак да не лъже...

21

Анонимен

преди 1 година

Това е прекратено юли месец. Някой от герб не си е прочел домашното, ахахахахахаха.

20

Анонимен

преди 1 година

Сутринта онзи митев ли е къв е каза че това е договор, после казаха че е меморандум, вечерта могад да кажат че е само лаф. ГРОБ си сменя мислите 10 пъти на ден. Нормално за лъжците. Меморандъм не е договор и не обвързва по никакъв начин страните, а показва само намерения.

19

Анонимен

преди 1 година

Малките продажни хищници които в голямата си част са наследници на бившата червена номенклатура трябва да бъдат разкарани незабавно!

18

Анонимен

преди 1 година

Този меморандум е прекратен още юли месец. Има го качен в сайта на министерството. ГРОБ пак реват без да мислят. А онази мисирка на ГЕРБ, сестра на на най приближеноя човек на Пеевски, Трифонов, с 40 хиляди лева заплата, която обяви че ще давад на съд Петков, беше уволнена от министерството на чуждестранните инвестиции, защото е нямала висше.