Снимка: БГНЕС

Меморандумът с "Джемкорп" (Gemcorp) е прекратен отдавна и темата е затворена, без абсолютно никакви последствия за държавата. ГЕРБ правят пореден опит за отклоняване на общественото внимание от важните теми.

Това се казва в позиция на "Продължаваме промяната", след като ГЕРБ ги обвиниха в отдаване на концесия на цялата енергетика на страната и създавайки опасност за националната сигурност.

Още по темата

Има истински важни за хората теми, по които партиите в Народното събрание трябва да работят, казват от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

След скоростните промени в Изборния кодекс, днешният опит да се произведе скандал около куха тема, след което отново да се говори за хартиената бюлетина, е поредният знак, че Борисов тласка страната към нови предсрочни избори и вече се готви усилено за тях, заявяват от ПП.

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 2 месеца

Кирето вместо да философства, да покаже документа, с който този меморандум-договор е прекратан. Такъв документ няма. При арбитраж доводът "аз така казах", няма да има особена тежест.

76

Ъхъ !

преди 2 месеца

Темата за държавна измяна и умишлено престъпление към България плаче за Гешев ! Самият Гешев къде е и защо не е привикал тези мишоци от снимката на "спявка" в Прокуратурата ? Не, защо още не са в затвора тези хаярсъзи ????

75

Анонимен

преди 2 месеца

Че тя българската енергетика отдавна не е на българската държава .