30

Анонимен

преди 1 година

До ВладиСамо ВАНГА и СЛава Севрюкова могат да виждат на високо ниво! И в бъдещето. Те са избрани да бъдат канал за връзка м-у висшия свят дуповен и земния. За вас обикновенните хора които мислите на ниво материя и сте ограничени от физическото си тяло,дори не знаете елементарна физика законите и енергията при това че сте енергия.. ккаво да говорим. Има неща които са предопределени да се случат и такива които могат да се променят.

29

Дон Кикот

преди 1 година

Той посочил но планинарите го намериха :) Логиката победи ясновидството. Има много други изчезнали деца да се пробва тях да намери и ще го признаем.

28

Бегай бе

преди 1 година

9 дена горски, 9/10 човека за три дена са долу без вида и храна. А тоя малкия пил вода от изворите, ял шума и нищо му няма - айде у лево с тая жалка история моля!!!

27

Влади

преди 1 година

Мда, както митът, че всички събития в света досега били предсказани, я от Нострадамус, я от Ванга. Ама след като са се случили...

26

Анонимен

преди 1 година

До 17:Доколкото знам никой не е поискал паричната награда.Момчетата,които го намериха отказаха парите.Имаше статия по темата.

25

Комарджия

преди 1 година

А оня ден в казиното един имаше бинго. Обаче не го видях да размахва махало, вероятно го е крил някъде.

24

До 29

преди 1 година

Защо оцеляват тези хора? Разбирам, ако впоследствие са направили нещо значимо за човечеството, но това рядко е така. От друга страна няма как да знаем какво ще излезе от техните внуци и правнуци. Разумът винаги се опитва да открие причина, а понякога нещата могат да се просто случайност.

23

:)

преди 1 година

До Инженер - Старият даскал по математика в гимназията ни обясняваше, че повече отговаря на истината, ако се каже, че 2+2 е равно на "около 4", а не, че е "равно на 4".

22

Добре,че е живИздрав

преди 1 година

По този гол баир ли не успяха да видят хлапето в продължение на 9 дена?! Ами че той Сашко бил бетер партизанин от "На всеки километър", бе!

21

Анонимен

преди 1 година

Стюардесата пада от 10 000 метра и само тя оживява. След около 8ч и оказват някаква помощ и по късно специализирана. 3 японци,почти са били към средата на взрива и оцеляват, а хиляди други по периферно умират още на място. На Еверест умират дори много тренирани и по малко от тях, почти туристи го изкачват и оцеляват. Примери много.

20

От 13

преди 1 година

Та аналогията с мишия експеримент - Сашко вече се е губил и винаги е бил откриван.

19

Инженер

преди 1 година

От близо 20 години си изкарвам хляба с точни науки. Но също така съм ставал свидетел на неща, за които точните науки нямат обяснение. Сблъсквал съм се със случайности сходими с това да уцелиш 6-цата от тотото и въпреки, че продължавам да приемам, че 1+1=2 в работата си, съм сигурен, че има условия, при които това равенство не е вярно.

18

Анонимен

преди 1 година

Две годишното дете ссно беше изкачило около 1000 метра нагоре. Лятото още по тежка трябва да е дехидратацията и по бърза, детето цял ден е без шака, има змии и други диви животни и са 8 пълни дни. По повод децата има повече казуси от възрастните за оцеляване. Пише ги с доказателства. Има неща, които са трудни за обяснение, а ни се иска обратното.

17

Анонимен

преди 1 година

Стюардесата не е стояла повече от 24 часа и е открита. Този националния отбор на Аржентина падна са самолет в Андите откриха но са притичвали до храната в хладилника на самолета. И не са ходили пеш 7 км

16

Поява

преди 1 година

До 19 ...И появата на майката след 2 години....Т.е. парична награда на нотариус,майката,радиестезисти...и всичко подлежи на разследване...

15

Анонимен

преди 1 година

За детето загубило се в гората бе лятото. За тези от земетресението е друго. Те за в неподвижност Стоят на топло. Запасите в организма са от значение.

14

Анонимен

преди 1 година

Колко и хиперактивен да си ти се доспива. Може да не ти се яде. Но ще заспиш , особенно ако си навън и паднат градусите. Постепенно хода се забавя, докато в един момент вървиш и спиш. След това търсиш да седнеш и така се унасяш в дрямка. А ако си с малко дрехи от студ на втория ден вече си трудно подвижен. На третия ден без храна си мършав без желание да ходиш пеша .

13

Анонимен

преди 1 година

Окол 2001г у нас в родопите две (2( годишно дете Абди беше намерено 8 дни след като изчезна с леки охлузвсния, лека дехидрарация и в добро състояние. Има деца и възрастби открити две свдмици след затрупване при зенетресение в добро или задоволително състояние . Там пак е,студ, влага,без вода и храна. Стюардеса от Чехия при катастрофа на самолет оживя единствено тя от 10 000 метра и се върна ба работа като земна срюардеса.Има докази 3 случая на хора били на двете ядрени бомбандировки в Япония.

12

Анонимен

преди 1 година

Два важни взаимосвързани фактора- паричната награда и радиестезиста/и.С тези фактори заедно с професията на бащата могат да насочат към една от версиите.

11

От 13

преди 1 година

От друга страна, ако не е осъзнавал, че е в опасност, вероятно тези 8 денонощия са минали в игри и забава. И пак е чудно, как се е справил със студените нощи.Наскоро четох за гаден експеримент с мишки. Пуска се мишка във вода и след има няма 10 минути, гризача се удавя. Ако малко преди това се извади и се потопи в същия съд с вода, се бори за живота си над 24 часа, само защото се надява, че някой пак ще и помогне. Странно нещо е жаждата за живот.