След намирането на 12-годишния Александър много въпроси продължават да са без отговори. Преди 3 дни радиестезист e посочил мястото, където вчера беше открито детето.

Още по темата
На 17 ноември в групата на доброволците е публикувано това съобщение: "Това са  моите нощни биолокации, които съм замерил чрез радиестезия и биорезонанс от последните четири нощи и ориентировъчния маршрут на малкия. Дано да са от помощ данните. Последната е в 00:00 17.11.2022. пулс 55, кръвно 71/110, температура 34,2, здравен статус 97%".

Мястото е претърсено, но без успех.

Екип на Bulgaria ON AIR се свърза с Ивелин Иванов, който през цялото време е в Търговище, а информация за детето получава през снимката му в медиите.

"Ние работим с махало, използваме физикален свидетел, ако работим по някое лице", разказва Иванов.

Освен че е посочил мястото, където е момчето, твърди, че разбирал и за състоянието му. Дори в деня на неговото откриване.

"Тази сутрин беше с най-ниските показатели. Температурата му беше паднала на 33,1 - пред замръзванe", посочва радиестезист.

Иванов твърди, че през цялото време Сашко е бил в гората.  Оказва се, че в България има още един радиестезист със същото име. От него също е търсена информация по време на издирването.

"Обажда ми се една дама, която се представи за служител на Община Перник и ми каза, че е изпратила полицаи на определено място, дали са правилни координатите. С този случай не съм се занимавал, категорично казвам, че нямам нищо общо", заяви Иванов.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase