След намирането на 12-годишния Александър много въпроси продължават да са без отговори. Преди 3 дни радиестезист e посочил мястото, където вчера беше открито детето.

Още по темата
На 17 ноември в групата на доброволците е публикувано това съобщение: "Това са  моите нощни биолокации, които съм замерил чрез радиестезия и биорезонанс от последните четири нощи и ориентировъчния маршрут на малкия. Дано да са от помощ данните. Последната е в 00:00 17.11.2022. пулс 55, кръвно 71/110, температура 34,2, здравен статус 97%".

Мястото е претърсено, но без успех.

Екип на Bulgaria ON AIR се свърза с Ивелин Иванов, който през цялото време е в Търговище, а информация за детето получава през снимката му в медиите.

"Ние работим с махало, използваме физикален свидетел, ако работим по някое лице", разказва Иванов.

Освен че е посочил мястото, където е момчето, твърди, че разбирал и за състоянието му. Дори в деня на неговото откриване.

"Тази сутрин беше с най-ниските показатели. Температурата му беше паднала на 33,1 - пред замръзванe", посочва радиестезист.

Иванов твърди, че през цялото време Сашко е бил в гората.  Оказва се, че в България има още един радиестезист със същото име. От него също е търсена информация по време на издирването.

"Обажда ми се една дама, която се представи за служител на Община Перник и ми каза, че е изпратила полицаи на определено място, дали са правилни координатите. С този случай не съм се занимавал, категорично казвам, че нямам нищо общо", заяви Иванов.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев.
 

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 6 месеца

До ВладиСамо ВАНГА и СЛава Севрюкова могат да виждат на високо ниво! И в бъдещето. Те са избрани да бъдат канал за връзка м-у висшия свят дуповен и земния. За вас обикновенните хора които мислите на ниво материя и сте ограничени от физическото си тяло,дори не знаете елементарна физика законите и енергията при това че сте енергия.. ккаво да говорим. Има неща които са предопределени да се случат и такива които могат да се променят.

29

Дон Кикот

преди 6 месеца

Той посочил но планинарите го намериха :) Логиката победи ясновидството. Има много други изчезнали деца да се пробва тях да намери и ще го признаем.

28

Бегай бе

преди 6 месеца

9 дена горски, 9/10 човека за три дена са долу без вида и храна. А тоя малкия пил вода от изворите, ял шума и нищо му няма - айде у лево с тая жалка история моля!!!