18

Иван

преди 1 година

И хартиените бюлетини броени от свои хора? Не мисля

17

НА "СВЕТАТА ФЛА

преди 1 година

НЕ СЕ БРОЯТ КВИТАНЦИИТЕ И ВСЕКИ ЧЛЕН ОТ КОМИСИЯТА , МОЖЕ ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ГЛАСУВАНЕТО ИЛИ В КРАЯ МУ ---ДА НАТРАКА В МАШИНАТА НУЖНОТО КОЛИЧЕСТВО ГЛАСОВЕ , ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ-----ТОВА Е НАЙ-ПРОСТАТА ДАЛАВЕРА , ЗАЩОТО "ДНЕВНИКА Е ФАЛШИВ"!!!!!1

16

Анонимен

преди 1 година

Избирането и допускането пак ГЕРБ до властта,граничи с комунизма преди 1989 г! Една партия и ръководител на власт в България! Точно против това е българина вече Митов!! Време е за други партии!!! ГЕРБ приключи с властта в РБ!!!

15

Shark

преди 1 година

Така така Митов, няма нещо, което да не може да се манипулира и вие от ГЕРБ най-добре го знаете това. А най-лесно се манипулира хартиената бюлетина. сам го каза - "Сега, ако бюлетината е изцапана или леко надраскана встрани, но волята на избирателя е ясно заявена, то тя ще бъде валидна". Как така ще бъде валидна надраскана бюлетина бе Митов. Всеки ден си противоречите и говорите небивалици. Машинно гласуване и точка!

14

Анонимен

преди 1 година

Митов, това го кажи на банките!

13

От чужбина

преди 1 година

Идват гласове на българи които предимно са необразовани гастарбайтери, турци и роми! Грамотни българи няма много навън! Не работят тук, не плащат данъци и осигуровки...е какъв глас ще дават?

12

Анонимен

преди 1 година

Може да се вземат машини както е при тотото, валидатори, няма да има нито една грешна бюлетина, защото моментално машината ще я изплюе. Сегашните машини са абсолютна измама, не случайно ПП и ДБ са изпаднали в истерия.

11

Анонимен

преди 1 година

А бе с хартията си е най добре хората си свикнали още от времето на комунизма, може като в много Европейски държави да се гласува по пощата това е отличен вариант, аз лично няма да Гласувам за тия алчни и нагли политици с заплата от 11.800 и 5лв обяд и още милион облаги а народа да мизерува

10

?

преди 1 година

Пусни хартията и после ще има 200 000 невалидни бюлетини.Толкова бяха на последните хартиени избори.Дали някой с химикалка в ръка праваше малка чертичка на Грешните бюлетини в наше село, правейки ги невалидни?Или Росен Печатаря от Костинброд вече е подготвил верния отговор.Хубавото е, че като платиш на Махалата да гласува при броенето на хартията виждаш свършената работа.. а при машините си правят каквото знаят.А и винаги може да снимаш зад завесата за да представиш доказателство за50лв

9

Всичко може

преди 1 година

На изборите юли и ноември миналата година ГЕРБ водеше до последно, след което дойдоха гласовете от чужбина и спечелиха карикатури като ИТН и ПП....Едните вече ги няма, и на другите много не им остана!

8

Анонимен

преди 1 година

Герб са купили хиляди български гласове, и са манипулирали вота многократно. Никой не се съмнява.

7

Анонимен

преди 1 година

До Dev 7. Софтуера на машината може да се настрои така, че всеки 2-ри, 3-ти или в друг порядък глас да отива за определена партия. Включително и по-сложно пренасочвате на гласовете.

6

рр

преди 1 година

Технически погледнато и хартията е технология на гласуване, ама викаш там поне не се знае хич ко стаа

5

ПроСоТо

преди 1 година

Митьофчето е компетентно!...Верно нема технология,която "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" на ГЕРБ да не могат да пробият и манипулират !!!...Как мислите те осигуряват все още присъствието си в НС ?

4

Георги Пенчев

преди 1 година

Пълна простотия, няма никакви друг важни неща. Абсолютни безхаберници.

3

Анонимен

преди 1 година

Има казва се Съвест без нея всички и всичко е Корупция

2

християнин

преди 1 година

Така де,вашата разбойническа организация това го може.Затова необходимото е,банкянската разбойническа организация да бъде затрита.И никога повече шлаката на обществото,да не се допуска до власт.Крадяхте като за последно 12 г. подред.За корупция да да се въведене наказание като в Китай.И изпълнението на присъдата да беда както там-клекнал,с белезници на ръцете, един полицай с автомат калашников зад него.

1

точно така

преди 1 година

за туй не правите електронно управление вече 20 години, а може би трябва да закрием и ел банкирането, кво е тва чипове в коли, телефони че и перални, дай да се върнем в 18ти век