58

Анонимен

преди 1 година

има, но ти не можеш да го осъзнаеш с пилешкия мозък...

57

Анонимен

преди 1 година

Ядрените бойни глави са с електронни системи, не съм чул да са били пробити.

56

Анонимен

преди 1 година

Затова ли няма още електронно правителство, въпреки налетия милиард? Друго си е да раздавате конци с точната дължина на неграмотните маргинали, че да измерят с него къде е "точното място" да сложат отметката на хартията. Никакво СДС не сте, а иб_рици на ДС-статуквото.

55

Специалист

преди 1 година

Намерих 5 чувала с бюлетини за местните избори коя фирма от политическия спектър герб, дпс или бсп ще даде повече. Наддаването започва от 100 лв. на бюлетина. Ха-ха-ха големи тъпани ни крадат.

54

Анонимен

преди 1 година

Митов и той стана фур--наджийска лопата. ЛъЪже и наглее та се пушилка вдига.

53

Сусо

преди 1 година

Ноу умен тоа ве!

52

62

преди 1 година

ти платен клакьор ли си, щото чак такива наивници няма. А в нормалния свят "тъмни" стай също няма да те светна. . на една кръгла маса с 10 стола, всеки сяда и си попълва бюлетината без да се крие и без някой да наднича да види ко прави, става пуска и заминава и друг сяда. На никой не му минава през ума че някой може да му направи бюлетината невалидна докато "брои" нито да загубят някой чували някъде и никой не дреме 36 часа някъде за да си предаде манипулираните протоколи.

51

Анонимен

преди 1 година

махалите не гласуваха преди защото на тях им е все тая кой ще управлява. Махалите гласуват само когато им се плати по 100 лева на глас. Разбира се не всички в махалите са така но като цяло е това.

50

Lina

преди 1 година

,Това от гра. Б звучи заплаха или като обещание.

49

Анонимен

преди 1 година

да няма технология която не може да се пробие, но има лесно пробиваема и има сложно пробиваема технология или схема. Това което искат ГЕРБ, ДПС и БСП е да купуват гласове и да манипулират изборите. Нека някой ми отговори как в региони където няма мюсюлмани има гласове за ДПС, ами купуват гласове и фалшифицират бюлетини. Хората по местата това го знаят но вземат по 70 - 100 лева на глас и си траят.

48

Край

преди 1 година

Единствената изпитана технология е тъмната стаичка и хартиената бюлетина. Доказано е в световен мащаб. Но на нас и венецуелците не ни е доказано.

47

мозъка

преди 1 година

на хората най-вече се манипулира , сега очаквайте силен вот от махалите дето не гласуваха преди, що нямаше как да ги стимулират ;) А като си помислиш че ги стимулират от наще пари де получават като субсидия, ядем го 2 ката

46

Анонимен

преди 1 година

"ДHEBHИKЪT E ПOДПPABEH"

45

Бай Иван 2

преди 1 година

Давай хартията , да можем да си манипулираме вота на воля. Не напразно първата ви работа беше по късни доби да върнете хартията.

44

СМЕХ...

преди 1 година

"ДНЕВНИКА Е МАНИПУЛИРАН"---предварително .....ЗА ДА НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА !!!!ТАРИКАТСКО , НАЛИ ......ХЕПТЕН ПО "КАНАДСКИ"!!!!

43

СМЕХ...

преди 1 година

ПРОТОКОЛИТЕ /квитанциите/ ОТ МАШИНАТА --НИКОЙ НЕ ГИ БРОИ !!!!!---КЕЛ-ФАЙДА , КАТО НАБЛЪСКАШ ФЛАШКАТА С ПОВЕЧЕ БРОЙКИ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ПАРТИЯ ОТ---"НЕЙНАТА СИГУРНОСТ" ...ХА,ХА,ААААА...."дневника е манипулиран" --ПРЕДВАРИТЕЛНО...!!!

42

Ами

преди 1 година

Добре Сю, дай тогава да се откажем от електронното банкиране. Удобно е да се драскат протоколите и никой да не проверява, нале

41

Анонимен

преди 1 година

Протоколът се печата от машината. Флашката е за допълнителна сигурност. Лъжливите гербери пак говорят само лъжи.

40

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е колко е трудно за манипулиране и какви следи оставя манипулацията, защото знаеме че да дадеш 50 лв. за глас на някой дето само трябва да запомни числото, което трябва да задраска е най-лесно, ама така крадете бъдещето ми на мен и на децата ми. В различните периоди ДПС, БСП и ГЕРБ са получавали повече власт като са си я копували. Който копува избори, не е във властта да ви подобри живота, от мен да го знаете

39

Анонимен

преди 1 година

Как гербер прави пробив в системата? С бухалка. Как купуват гласове? В брой, на ръка, Как правят невалидни бюлетини? С най-обикновена химикалка на Тотев. Как купуват цели комисии? В кеш. Как кметовете им наблюдават изборите? На вратата на изборната секция. Как контролират купените гласове? С хартиен списък с лични данни. Всичко трябва да е простто.