196

Анонимен

преди 1 година

Има нещо хубаво в тази война - вземат се радикални мерки за замяна на фосилните горива с алтернативни възобновяеми източници. Не е зле да се проточи малко, като страничен ефект - човечеството ще си припомни защо войната е лошо нещо.

195

Бой до

преди 1 година

Последна победа по wатенките. Никакви компромиси сега като разкаля.Бой.Те и без това само от това разбират. Дано скоро започнат да падат ракети и дронове на руска територия та и в блатная да кусат от баницата. Бой бой и пак бой доо последния солдат.

194

Анонимен

преди 1 година

Зеления да не се е гътнал, че този говори.

193

Анонимен

преди 1 година

До 264. Продължавай да си задаваш въпроси и ще почнеш да си отговаряш. Ако нямаш отговори, давай пак въпроси.

192

Света се обърка

преди 1 година

КАКВА ВОЙНА ??? Нито Русия са обявявали война на УкраЙна... Нито пък УкраЙна са обявявали война на Русия след като територията им е била нападната. Има ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА процедура за обявяване на война и всички страни в света са се подписали в ООН че ще следват тази процедура. При обявена война се задействат изключително много клаузи на ООН които са в полза на нападнатата страна и задилжения на ВСИЧКИ членки на ООН да наложат изолация на агресора .. а не както сега САМО Евросъюза и САЩ... ЩО ЛИ ?

191

До 265 до 251

преди 1 година

Може да закупиш земя и да основеш комуна, и да си проповядваш идеологията....

190

Анонимен

преди 1 година

До 251 собственика: Да, масата население в Америка и Канада са големи собственици на ипотеки, които и децата им ще изплащат. Те са крепостни и си го казват. Проблема е, че почнаха да осъзнават. Затова се търси външен враг. Но това ви е известно. Нищо ново от древността.

189

До 262

преди 1 година

И като прогледна, ка4кво?

188

Анонимен

преди 1 година

Кога ще прогледнем, че славянството е доктрина, така както е еврейсктвото, османизма или пък франкофонията, англосаксонизма или дори богомилството.

187

До 260

преди 1 година

Разликата е, че при едното имаш собственост и свобода на придвижване, а при другите си крепостен без собственост!

186

Анонимен

преди 1 година

Каква е разликата между фашизъм, комунизъм и либерализъм. Само са различни цветовете. Миризмата е еднаква, идва от един източник.

185

Анонимен

преди 1 година

Има нова игра със печалби и награди ,убий скапаният руснак със утверка или чук ,нека всички пречупване по един гнусен руснак

184

Анонимен

преди 1 година

Скоро във Москва нова статуя на свободата , и най добрият руснак е мъртвият

183

Антон Баев

преди 1 година

До Гладиатор 243 , 244Благодаря за коментара(дано да те разберат)(Камбоджа-1992)

182

Антон Баев

преди 1 година

До Анонимен 248Не не може защото срещу *** и терористи каквито в момента са в Кремъл(начело с Путин,Мадведев,Шойгу,Кадиров,и плешивият Пригожин)има само една правилна позиция-унищожение на инсектите.ТОТАЛНО!

181

Анонимен

преди 1 година

Що бе до пролетта? Тогава ли влиза Киев в РФ? Укронацисти, никой не ви вярва вече. И западът се пропука. Хората там вече открито ви се ядосват, не ви псуват, защото нямат такива псувни като нас,

180

Гладиатор

преди 1 година

Знаете ли какво е война??? Започва се от политиците, финансира се от богатите, а на фронта се бият децата на обикновените хора! Всяка война има край!!! Но когато войната свърши става следното!!! Политиците търсят друго горещо място да това война, богатите стават още по- богати, защото участват във възстановяването........ а обикновените, като мен търсят гробовете на своите деца! Това дали ще се хареса на нас, ако ни сполети???

179

Гладиатор

преди 1 година

Как всички разбираме от политика, война и глобалните стратегии на великите сили??? Само, че от масата и компютъра! Няма значение, че някои от троловете или коментиращите не са виждали истинско оръжие или да са го използвали по мишени! Да не говорим, че не са виждали смърт на човек! Много хора на този свят са заблудени или не са хора!!! Какво е да се радваш на смърта на някого, било той и враг???

178

ХАХАХА

преди 1 година

То и урките са употребени да воюват за САЩ, ама вече няма измъкване. Същото е и с България.

177

Бай Дрън :

преди 1 година

Като ви спра парите,ще свърши!