30

Анонимен

преди 1 година

Бащиния му е.

29

Мухаха

преди 1 година

Тържеството се е провело в столовата на Белия Дом . Оркестърът на "СикретСървиз" и балет "ЦРУ" се грижили за доброто настроение на младоженците ..... Щастливия дядо не спирал да се здрависва с присъстващите и НЕприсъстващи гости ... А внучката му щастливо гледала булката Питър който ронел сълзи че се бил омъжил за избраника си Наоми ..... Абе , голям купон станал .

28

Анонимен

преди 1 година

Наоми не се ожени , а се омъжи драги мои журналистчета

27

ПроСоТо

преди 1 година

Свежо !..-"Хиър комс дъ брайт"...Мен ме развеселяват и още две неща:..-Първо:-бай Дън бил ОЖЕНИЛ внучката си..?!?!./ако беше внука му ,може би щеше него да го ОМЪЖИ?..Но в случая израза НЕ е негов../...И друго:-Дали изобщо е осъзнал,че въпросната булка му е внучка ?.../симпатяга е тоя беловлас клоун !/..

26

Анонимен

преди 1 година

"адвокатка във Вашингтон". Аз пък незнам защо все си мислех, че е чистачка в "Walmart" в Харлем.

25

Анонимен

преди 1 година

Брей тая Наоми голяма тупалка, евала на бай Дън, а самодържеца на сволочите крие дори законородените си дъщери.

24

Анонимен

преди 1 година

Чакаме правнука, първата му дума, първото ходене прав, неговия брак и т.н. Ииииидилия

23

Анонимен

преди 1 година

Ама напишете мирисал ли е косата й, целувал ли я е по устните, пипал ли я е по гърдите, къпал ли се е с нея.

22

Скай нюз

преди 1 година

Внучката на Байдън викнала: "дядо.!.!" Той отвърнал: "какъв дядо бе жена !?! Момиче не те познавам, ама да знаеш аз съм млад човек и недей така да ми викаш повече". Внучката му останала втрещена, след като Байдън помолил Сикрът Сървис да изгонят натрапницата, тоест нея.

21

Байдън

преди 1 година

казал: "я какви мили хора. Приятно ми е да се запознаем".

20

Българин.

преди 1 година

Точно"ожени" а тоя Питър Нил жена ли е, щом като внучката на Байдън се оженила за него. Всичко в точно стария кухляр е ЛГБТ пропагандатор, така че внучката му явно.се е оженила.

19

Само питам...

преди 1 година

Това същата внучка ли е дето Байдън не си спомняше как се казва ? А Байдън спомня ли си все още на коя страна е президент или ако не го пише в листчето с инструкциите значи такъв въпрос не трябва да му се задава за да не стане отново "лапсус" като тоя преди седмица ... Колумбия ... Камбоджа ... няма кой знае каква разлика ...

18

Мухаха

преди 1 година

До АнонименИначе и Байдън и Путин са горе долу на една възраст...... Ахахахаха ДЕСЕТ ГОДИНИ е разликата ...... На това ако му викаш "горе долу на една възраст" значи И ТИ като тия двамата не су у ред с главата ...

17

Анонимен

преди 1 година

Иначе и Байдън и Путин са горе долу на една възраст. И Путин не е у ред с главата, защото го виждаме какво прави.

16

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на демокрацията е това, че всеки може да каже каквото си иска (стига самом да не нарушава закона), и затова виждаме какви коментари има. Ако бяхме в руски сайт, и се коментираше новина за Путин, нямаше да може никой да плюе по Путин. Защото в путинска Русия няма демокрация.

15

Бай Дан

преди 1 година

Защо булката днеска е без яките баници бицепси колкото главата ми? Вчера беше по-хубав, сега е безличен, никой няма да му пусне.

14

Xaxa

преди 1 година

Сега остава да доведе хънтърчо и зеленето човече с техните "момичета" там и да заформят поредната оргия.

13

Анонимен

преди 1 година

Ама той "своят внучка" е мъж май.

12

Анонимен

преди 1 година

Жена да се ожени? Толкова ли свършиха мъжете в Хмерика?

11

Скръндза

преди 1 година

Само 250 гости. Тук в маалата сватбите са поне от 1000 гости. А за децибелите и продължителността на музиката да не говорим.