28

Бай Дончо :

преди 1 година

През туитъра ми Янко ми е за тоя ?вр????ин!

27

Анонимен

преди 1 година

Гледали ли сте едно време "кеча"? С Хълк Хоган и Железния Шейх и тн? Е това е същото. Само за по-голяма публика и по-големи пари.

26

Анонимен

преди 1 година

Мъск е американски олигарх и агент на ЦРУ.

25

IT пенсионер

преди 1 година

тез анкети ги знаем, ако аз не съм писал кода за тях им нямам никакво доверие.

24

Анонимен

преди 1 година

Една държава трябва да се управлява като бизнес консорциум. Тези дето работят и създават продукта - получават пари и бонуси. Тези дето ги мързи - лежат и плюят. Е, кой за кого ще гласува? 15 млн получаващи помощи и не работещи никъде, при положение че в Америка винаги има глад за КВАЛИФИЦИРАНА работна ръка. За съжаление и у нас гласоподавателите на някои партии със социалистически лафове в агитацията вече са преобладаващо мнозинство. Хаирлия да ви е воденичния камък на шията

23

Анонимен

преди 1 година

Скоро Тръмп пак ще. Президент и официално ще спре парите на ДБ и ПП в България, които идват от Байдън и демократите!

22

Мухаха

преди 1 година

A някаква "анкета" проведена с Тръмп дали иска да се връща в Туитър ? Или то няма нужда . Ако Тръмп не иска винаги може да се намери някой бот или *** който да замести оригинала ..... Те и затова спонсорите в Туитър се махат . Откакто Мъск стана собственик на мрежата активноста на ботовете и фалшивите профили се е утроил ..... и нищо не се прави по въпроса . Лично Мъск ги улесни максимално като разпореди да се намалят изискванията по придобиване на верифицирани акаунти .....

21

Браво!

преди 1 година

Правилен ход !

20

Бумбалов

преди 1 година

Туитър остана единствената социална мрежа, всичко друго е порнограффия

19

Анонимен

преди 1 година

Помните ли онзи от Газпром където умря при вуду ритуал?Така са ги накарали да натиснат Путин за война.А сещате ли се за разговора на Макрон и Путин преди войната и Макрон обясняваше как щял да ги успокоява укрите в социалните мрежи?Ами то може и ботове да са пуснали в тези социални мрежи да настройват за война...Мъск купи Туитър,за да освободи света.

18

Анонимен

преди 1 година

Дано фалира този Туитър.Там са се завъдили сатанистите,които искат да намалят населението,за да спрат климатичните промени.Това е някаква секта от сорта на онази основана от Крис Корда.По интернет имат влияние върху повечето политици.Няма Запад,няма Изток.Целта е да се подпали световна война,за да се намали населението понеже ковид отслабна.Да не би ковид да го ловяха само комунистите?Да не би в онази война да не застрашава цялото човечество чрез наливане с оръжия?

17

Не е ли туитер пред

преди 1 година

Фалит? Има ли значение кой има бан кой не когато гълта вода отвсякъде

16

Анонимен

преди 1 година

Стига глупости. Акаунтът не е с цел да "върне" рекламодатели, а въпреки заплахата им да се махнат ако Тръмп е там. Служителите не са "започнали да напускат", а той ги изгони (главните цензори със заплати от милиони на година лично ги изхвърли от сградата). Останалите напуснали, самоопределящи се като "комунисти", работеха по 4 часа на седмица на пълен трудов договор и накрая отказваха по принцип да работят. Въпреки хранилката от Демократическата партия фирмата преди него губеше милиони на ден.

15

Баш на време

преди 1 година

Малко преди Туйтер да фалира !

14

Анонимен

преди 1 година

Така се прави! Друго си е да имаш приятели, които могат да купят медията като те баннат...

13

Неоконсерваторите

преди 1 година

фъщят ГАЗ! Има и за износ даже!

12

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите плачат:)

11

До 10

преди 1 година

Конгресът се избира на 2 години

10

Моше

преди 1 година

До Анонимен 2 . Отчаян ход на Мъск да си върнре някакви потребители и рекламодатели. Тръмп публично ОТКАЗА да се връща в Туитър . Има си своя собствена социална мрежа и единствената причина да се появи в Туитър е за да си рекламира собствената платформа ... А Мъск яко го е закъсал. Още от ден първи като собственик показа колко е некадърен като мениджър и хората започнаха да напускат ... Най-добрите оставали .... ахахахаха . Остават тия които НЕ МОГАТ да си намерят работа другаде .Туитър ЗАГИВА

9

Анонимен

преди 1 година

Дори и Тръмп по някакъв начин да успее да се върне в Белият дом, той няма да спре помощта за Украйна, защото Конгресът не е негов.