39

е

преди 1 година

До Съпруг / Тихо чехъл

38

Съпруг

преди 1 година

Жена ми ходи боса и компенсира с парното на 6. През зимата поддържаме около 23-24 градуса. Купихме овлажнител на въздуха, защото иначе не се диша. Постоянно сме болни, всяко излизане на вън е температурен шок. Но чорапи, терлици, чехли и каквото и да е друго не е вариант. На жена ми трябва да и почиват краката.

37

Анонимен

преди 1 година

Второ качество хора са затова

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 32, толкова и разбираш от етикет! Бизнес етикета не позволява жените да са обути в сандали! Обувките трябва да са затворени :) Ама да, на строежа само си представяте разни неща. Реално никога не сте ги виждали :)

35

Анонимен

преди 1 година

Психарките да се оправят! Хахах

34

Анонимен

преди 1 година

Защото са с по-опростен начин на мислене. Главите им са по-малки, ако не сте забелязали.

33

До Жената

преди 1 година

Ти саката ли си, че не смееш да си увеличиш сама парното? Или очакваш някой друг да ти плаща сметката? Аман от "принцеси".

32

Българин

преди 1 година

Глория от Русе. Исках да те помоля да поздравиш приятелите ми от този български град, но не ми остана време от други приказки. А те са много. Шейените.

31

Мъж

преди 1 година

От моя собствен опит нищо от написаното не е вярно.

30

Анонимен

преди 1 година

Затова ли е общоприето мъжете да ходят на официални събития с костюми (понякога и с допълнителни елечета под сакото) и закрити плътни кожени обувки, а жените с къси поли и сандали на токчета, така че крайниците им да се виждат? Брей каква противоречива истина. Или целта е на мъжете да им е гадно и да се сваряват, а на жените също да им е гадно и да настиват? Абе не ги разбирам тия неща.

29

Анонимен

преди 1 година

Можеше кратко и ясно да се напише . Имат една дупка в повече и става течение

28

Анонимен

преди 1 година

Българският кавалер ще увеличи парното, когато кака Урсула си промени мнението, че в Европа трябва да намалим средната температура в помещенията и да не се къпем по-често от веднъж седмично, за да навредим на Путин. Това го заповядва жена!!!

27

Анонимен

преди 1 година

До жената: А ти ако спреш да си бръснеш краката, да си пускаш дълга коса, да се червисваш и наконтваш, и ако просто си поддържаш естествения вид, ще изглеждаш не като неандерталец, а като кроманьоненц. А акъла ти и без това си е като на пиле.

26

Сокол пиле

преди 1 година

Живял съм в САЩ, при температури от около минус 30 - 35 градуса. Знам какво е студ и мръзнене. Ще я преживеем и тази зима на 2022 - 2023. Глория. От Русе. Няма нужда да се преструва на риба мрена.

25

Славеев

преди 1 година

Глориа и "Назад, назад, моме Калино. Да ме прощават Славеев и Трифонов, както и тези от Кукуто - бенда, но я пея доста по-добре от тях. Само Глория от Русе.

24

Жената

преди 1 година

Явно авторите на статията са се надявали ,че може би след като прочетат българските мъже , научните факти доказващи ,че жените усещаме студа повече, биха били по- толерантни и биха били така добри да увеличат парното без да мрънкат! Все пак българският кавалер си личи по- долу - неандерталец, и на топло ,и на студено, все не може да мисли!!!

23

Анонимен

преди 1 година

Извадка от факти.бг: "Средно жените имат по-дълга продължителност на живота, дори когато са изправени пред най-сурови условия - включително глад и епидемии"!!! Така че подобни феминистични фалшиви информации как жените винаги са слабия пол си ги з аврете някъде! Те не са верни!!

22

Анонимен

преди 1 година

Еми то в БГ ,най- много се надяваме глобалното затопляне да стане по- бързо! С този студ 7 месеца от годината! Жени, мъже, деца , възрастни, никой нормален не би искал да плаща сумати пари за парно, да си седи с одеялото вкъщи и всяко излизане да е опасно за здравето!!!

21

Анонимен

преди 1 година

Сега чакаме статия как 42та евро пола ще усещат студа тази зима в демократичната Европа! С голямо нетърпение очаквам да разбера как мислят на студено всеки един от тия мега, свръх, хипер и екстра божествени пола! Моля осведомен ме, че и без да ми е студено не мога да измисля как студа влияе на когнитивните способности на тези свръх нови човеци!

20

Анонимен

преди 1 година

Ти да видиш! А пък ние си мислехме, че било заради повишените цени на електроенергията и парното! Не! Било заради това че женските не можели да мислят на студено. Добре. Ми че тогава намалите цените на топлото, та да могат жените да мислят. Че става страшно когато женско се развилнее без мисъл в главата.