5

Сред новородените

преди 1 година

се увеличава процентът на бебетата на онзи етнос. Вече са около 50% от всички новородени деца. Затова се увеличава и процентът на бебета с малформации и на недоносени. Как момиченце на 11-12 г. да износи без проблеми едно бебе, при това без да ходи на консултации, дишайки лепило, пиейки ракия и живеейки с още 15 човека в единственото помещение на бидон-вилата на свекъра? Да не говорим пък, че макар и бременна, тя е длъжна да обслужва мераците на 9-те си девера, на свекъра и на братята му.

4

Анонимен

преди 1 година

В последните 20 години се раждат все по-масово бебетата в 8 месец. И не е само в жалката ни държава, а в цяла Европа. Има изследвания по въпроса какво може да е причината за това. Факт за жалост, защото трябва да са известно време по кувьози, което води и до допълнителни увреждания.

3

Анонимен

преди 1 година

Малолетните майки раждат недоносени бебета.

2

Анонимен

преди 1 година

Като му прибавите още и самоубийствени диети, на които се подлагат и мъже, и жени, с лишения от цели хранителни групи и прекомерна употреба на други, разни добавки с неясно съдържание, прекомерна употреба на безсмислени и вредни лекарства, се получава прекрасна картинка. Някога с брат ми сме се родили по 4,5 кг без майка ни да е диабетичка или пълна жена изобщо. И това е било често срещано. Сега - някакви бебета с тегло на улична котка лятно време, недоносени, болнави.

1

Анонимен

преди 1 година

Работа преди раждане, едва ли не до последно, преумора, стрес, недохранване... Ами какво очаквате?!