7

еФропеец

преди 1 година

Хукнали са за Катар да гледат световното.

6

Анонимен

преди 1 година

До 7 За боланвите комбклуци, сигурно е проблем. Спокойно - В България ще си върнем титлите! Щенима нов ... стар ред. България е била добре, при времената на ханове, царе и биляри. Ерата на болярите е почти тук!

5

Анонимен

преди 1 година

Вижте туристическите фирми колко са вдигнали цените, вече става така че ако сам си организираш почивката е с далеч по приемливи цени. Много ме дразнят със задължителен бакшиш за шофьор, за екскурзовод и подобни. Алчността е много лошо нещо.

4

Анонимен

преди 1 година

Казва се еврогеейци )

3

от чужбина

преди 1 година

Пак ще говорим в края на зимата. Засега европейците имат все още пари за харчене. Но зимните сметки, а и вискоите цени на храните ще ги стопят. Също така се задава сериозна рецесия, а с нея идва и безработица.

2

Анонимен

преди 1 година

Ааааааа продължават да харчат, значи има мегдан за някой нов зелен данък примерно.

1

Някой

преди 1 година

Даммм никой не работи за интереса на хората от ЕС. Тъкмо си взехме въздух и взехме да щъкаме насам натам и вие ни одрязахте като приоритет. Всичко е за тези който не са от ЕС, за тези от арабският свят, и различни от Европейският християнин. Откакто опознах хората добре, обикнах природата от сърце. Не ми трябват билети и задължаващите кредитни карти за скъпи полети и хотели. След като сме ненужни и вие не сте ни нужни.... Фалш, простаци, лицемерие, алчност и тем подобни.....