6

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Всичко почва да се нормализира. Нямаше нужда от паника. Живота на хората не е от днес.

5

Румен

преди 1 година

До 4. Централна власт е противоположното на Местна власт. В Руската империя след освобождаването на крепостните селяни. Настава анархия . Следва марксиско- ленинската революция и настъпва военен комунизъм , заменен с еднопартийна система. Лозунга е "Вся власт Советам". С кого репресия по всеки не съгласен с власта.

4

Анонимен

преди 1 година

"Никога населението не е живяло в Децентрализирана Власт " - Първо - пише се децентрализирана власт. Не се прави нанвървежен. Второ - последно живееха в САЩ без такава власт, ама преди 110 години, преди да го "федерализират". Така че ... Никой не живее така.

3

Румен

преди 1 година

Както каза Политковская. "Русия е винаги в състояние на пред война или във война". Никога населението не е живяло в Децентрализирана Власт , дори и в Царска Русия населението е било зависимо от царската власт. В СССР е било още по лошо.

2

Анонимен

преди 1 година

Войната е необходима за страни като Русия , Сирия, Сомалия и др подобни с тоталитарен обществен живот. Населението е стресирано от дефицит и страх от този над него във властта. Тези хора живеят постоянно в централизирана власт без собствен живот и избор. При война тези хора се само очистват.

1

емигрант

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята !