29

IOrdan Ivanov DOUSER

преди 10 месеца

Във връзка с убииства на военни от НАТО вкл Българи през 2001 година подадох писмен доклад. Веднага след това убииствата с ЛЕвкемия сред военните от НАТО бяха частично БЛокирани.Сегашщни тестове доказват връзка между ракови увреждания.ракови маркери в телата и хлор токсични канцерогенни разтвори продавани вместо питейна вода от чешмите. ДА СЕ ПОЛЗВАТ КАНИ ЗА БИОГЕОХИМИЧНО ФИлтриране на вода за ПИЕНЕ,,ГОТВЕНЕ <ЧАЙ И КАФЕ..НАСЕЛЕНИЕТО НАМАЛЯВА водата преседява във водопроводите..

28

Анонимен

преди 1 година

Канцерогените предизвикват развитието на рак-неконтролируемо размножаване на ракови клетки. Какви плодове и зеленчуци, като са пълни с отрови, месо с хормони и консерванти, дори да си произвеждаш храни то почвата, въздуха, водата бъкат от отрови от замърсяването на средата от човешката дейност. Да спортуваш навън- може но в планината или на брега на морето, където е чист.

27

Анонимен

преди 1 година

Гледам клиповете на Jeff Mara и виждам, че много американци имат near dead experience, всички твърдят че оттатък е много по-хубаво, все едно си си свалил VR очилата, интересно е

26

Анонимен

преди 1 година

А чернобил? Бързо забравихте подаръка на сомунистически СССР.

25

Анонимен

преди 1 година

Има епидемия от антиваксърски тъпоtии, довели до катастрофално състояние на здравето на целия народ. Едно - от масовото боледуване от ковид , довело до инсулти, инфаркти, рак, автоимунни заболявания, и друго - от задръстените болници и претоварени лекари, принудени от ситуацията да се занимават само с ковид болни.

24

Анонимен

преди 1 година

Заради препълтените болници с неваксинирани ковид болни по време на пандемията, се отложи скрийнинга на ракови болести, а и хората нямаха достъп до профилактични прегледи. Сега здравеопазването се върна в предишните с функции и неоткритите, нелекувани раковоболни ще бъдат открити, но вече в късен стадий.

23

Анонимен

преди 1 година

Пропускат, че преболедуването на Ковид-19 отключва другите болести, вкл. и рака. Умират от рак, заради преболедуване на Ковид-19.

22

Анонимен

преди 1 година

Това е за Великобритания, където Ковид-19 протече различно от в България, а и мерките са доста по-различни. В България има много по-голяма надвишена смъртност, която се дължи както на регистрираните починали от Ковид-19, където сме втори в света след Перу, така и на нерегистрираните, които са повече от регистрираните. Реално починалите от рак в България намаляват, защото Ковид-19 изпреварва рака и човека си отива по-рано. Същото е и с другите болести.

21

Лекар

преди 1 година

Ваксинацията може само да стимулира имунната система да се самоизликува от рак. Ваксина НЕ може да предизвика рак. Даже бъдещото лечение на рак ще е с ваксина , индивидуализирана срещу собствените ракови клетки, иРНК базирана. Тогава няма да има нужда от химиотерапия, лъчетерапия.

20

22,

преди 1 година

Темата е сериозна. С глупостите за експерименталките бягай да се лъжете из някой бабешки форум.

19

Анонимен

преди 1 година

Ракът е генетичен. Факторите на средата могат да потиснат или ускорят изявата му -например стрес, алкохол, пушене, замърсена храна. А ваксините само подсилват имунитета, даже след ваксинация организмът може сам да изчисти рака си.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами домашни продукти, без GMO ***, пиленца, козичка, кравичка, прасенце, доматки, чушки, краставички, картофи и др, всичко си го отглеждат хората в къщи, без боц боц и ще са здрави, ще живеят дълго и щастливо!

17

Анонимен

преди 1 година

До do 15 - Кой е неграмотен? Аз? хахаха Не искаш да комуникираш с мен, защото си далеч под нивото ми и точно с два коментара и три аргумента те пращам на село. Ваксините си имат листовки написани от тези, които са ги създали. Там си пише докога съответната ваксина е в експериментален период и какви опасности за здравето ти има. Има също научна литература по темата. Смешното е, че ние антиваксърите ги четем тези неща, а вие не го правите. Ето това показва най-добре каква е разликата между нас!

16

Анонимен

преди 1 година

Я въпросният проф. Деви Сридхар да си каже защо Великобритания отказа да подаде данни за съставянето на карта на извънредната смъртност в Европа за последната година? Гледаш, най-ваксинираните държави светят в червено, по-слабо засегнатите в оранжево, България и още няколко "изостанали" източноевропейски са в бежово (нисък процент ваксани - относително малко извънредна смърт), а добрата стара Англия сивее - няма данни. Обаче има Интернет и англичаните пишат, обсъждат колко набодени са си отишли.

15

do 15

преди 1 година

Мда, неграмотен *** в е ц с мнение и трибуна, който си въобразява, че основната цел на всички останали във вселената е да го унищожи. Безсмислено е да се комуникира с екземпляри като теб.

14

Анонимен

преди 1 година

Едно време на село хората рядко се разболяваха от рак, защото се хранеха много здравословно, моята баба готвеше все - боб, леща, манджа, качамак. В годината един-два пъти консумирахме месо и то домашна кокошка, или агнешко. Баба свари тенджера боб и цяла седмица го консумирахме, следващата седмица леща и така. А и много салата режеше, марули, домати, краставици. Не ни даваше да преяждаме, щото е било грехота. Караше ни се и ни гонеше от софрата

13

Анонимен

преди 1 година

До 12 На кого ли да вярвам - на изнервен анонимен ваксър от една страна, или на случващото се около мен (освен вече споменатите трима починали от рак, още двама си отидоха от инсулт), на световни експерти, чиито мнения става достояние макар и палячовците youtube да ги канселират като озверели, или пък на споменатите два концерна, които чак сега се сетиха да организират мащабно проучване на стр. ефекти под натиска на жертвите на отровите им?

12

Анонимен

преди 1 година

До do 9 - Това къде го прочете? хахаха Глупостите ги пишеш ти. Дори в листовката на Модерна съвсем ясно си пише, че може да ти скапе имунната система. Обзалагам се, че си се ваксинирал, без дори да прочетеш листовката на съответната ваксина. Както писах по-долу и инфлацията, и увеличението на смъртността от рак и подобни се дължи на липсата на мисловна дейност сред такива като теб. Хора, които след близо 3 години още не се усещат какво се случи заслужават да си бият поредния бустер. Направи го!

11

Heh

преди 1 година

Щом.не е проблем, когато хората *** от ковид, значи не е проблем и ако *** от рак. Да ***.

10

SADS

преди 1 година

БОЦИ-БОЦ >>> РАК >>> ТУП