96

Анонимен

преди 1 година

Все повече държави ще ни отхвърлят заради кремълския слугинаж.

95

123

преди 1 година

Всяка соц държава която се отърва от червените отпадъци вече е поне два пъти по -добре от нас.Тук разни кирове въздишат за бай тошо...После кой им е крив на чугунените глави- злия капитълизъм.

94

анонимен

преди 1 година

Вадим късмет, защото ако влезем в Шенген и поддържаме финансова дисциплина, ще трябва като всички други участници, да поддържаме със значителни финансови средства страни като Гърция и Италия ,на които БВП е по-малък от заемите им. Не може също да разполагаме с резерва си в БНБ, и ред други негативи.

93

99,

преди 1 година

Къф пешкир, бе. Ти май не знаеш какво е ШЕНГЕН?

92

Анонимен

преди 1 година

Правилно правят. И аз ако бях на тяхно място, щях да кажа същото. Добре е, че все някой е останал реалист и мисли разумно на тая планета. Трябва да вземаме пример от Австрия.

91

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 99 Митрофанова, млък! Заради тебе сме на този хал! Границите нямат общо, те са само за лаф и дипломатичност, всъщност ти си виновна с твоите копейкинци. Това не е двоен стандарт, а единствен. Не може Русия да е в Шенген, камо ли твоите слуги тук.

90

aa1830

преди 1 година

Зеления чорап преди три седмици след поредното обсъждане каза, че Нидерландия е сама и изолирана в позицията си срещу Бг. Три седмици по-късно на същата позиция са Швеция и Австрия. Зелен чорап - по-добре мълчи!

89

Пепи

преди 1 година

Добре че тези не са си загубили ума да мислят че тука има европейски държави.

88

Анонимен

преди 1 година

Да беее! Нали има закон за засължително основно образование?! Защо не се спазва. Който не учи, да ходи на принудителен труд, а ако е 6-8 годишен, да се държи зорлям в интернат, където да го учат на четмо и писмо. Кой измисли идиотския закон да няма повтарачи. Напротив, да има сборни класове за повтарачи, да не пречат на другите и да повтарят ли, повтарят, докато си изкарат самички тройки. Нямам предвид децата със СОП.

87

Анонимен

преди 1 година

Значи ние трябва да опираме пешкира по границите за да може разни австрийци да си живуркат, а когато трябва да действат като единен съюз (нали за такъв се води ЕС) гледат в своята паничка. Ей ви ги двойните стандарти за които Путин години наред говори. Или и това ще отречете.

86

97,

преди 1 година

Милиардите на БНБ? Я се прегледай!

85

до 95

преди 1 година

Ами, не. Все им е тая. Ние имаме проблем, не те.

84

Анонимен

преди 1 година

Ама ако питащ Брюксел , всеки мисли доброто на другия в ЕС . Да ни спрат и за еврото , там изобщо не покриваме критериите . Ама ще искат да гепят милиардите на БНБ и да плащаме дълговете на богатите страни . Затова може и да ни вземат там

83

до 90

преди 1 година

Уффф, зеленото грозде, нали? Добре сме си тука във фекалиите.

82

Анонимен

преди 1 година

Е сега е момента да стреснем брюкселските зелки, като си организираме псевдореферендум за излизане от ЕС. Е тогава ония ще са съгласни навсякъде да ни вкарат само и само да не напускаме ЕС.

81

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде има затвори и интернати за малолетни престъпници или сцециален режим. Тук защо малолетните бандити и убийци не ги съдят?

80

Анонимен

преди 1 година

Всички като видяха, че пак Бочето е избран и бягат през глава от България. Най-много хора напуснаха България през неговото управление и хората ги е страх, че ще ги залее нова българска вълна.

79

Да!

преди 1 година

Така ни се пада! Да блокират всичко, дето може да се блокира, докато не намалим драстично корупциятя, не азаптим прокремълските продажници, не си стегнем войската, не спрем дрогираните пияндета по пътищата, не си увеличим производството, не си подкрепим реалните фермери вместо фалшивите, не си защитим стабилно границата, не вкараме каналджиите в к.чи г.з, не дисциплинираме полицията, не спрем ТЕЛК-овете на цели ромски фамилии, не пратим в затвора всички, дето не учат до 8 кл. и т.н.

78

Ха-ха

преди 1 година

Копейкаджиите са във възторг? Костя отдавна се е подмил и сапунисал и чака да го "освободят"!

77

Анонимен

преди 1 година

Голяма работа. И без това ЕС и разните му там шенгени са започнали своя разпад.