15

абсурд

преди 1 година

почит към някакъв дето е станал известен благодарение на България и после се отрекъл от нея ( България ) ?! вие българи ли сте бе ? явно не .

14

Ердоган

преди 1 година

Машалла, аферим, комшулу аркадашлар!

13

Димо

преди 1 година

Хора родени след1980та година не трябва да пишат тук! Не сте в час,каква слава и гордост беше за България Наим,а те го прекръстиха насила !В казармата в нашата реактивна батарея в 3та армия в Ямбол,шофьорите ни бяхха турчета ! А полкът и дивизията бяха за противодействие на евентуално нападение от Турция!Полагаха клетва заедно с нас и въобще не е ставало и дума за някакво турско влияние!......Комунистите,, разбуниха кошера " за съжаление с насилственното и кърваво преименуване!

12

До Асан

преди 1 година

Има и надписи на български на този паметник, но то някой трябва да погледне първо, после да осмисли и най-накрая да коментира.

11

11

преди 1 година

И да ми слагате минуси, написаното е факт! Помислете даже защо няма роднини при откриването на паметника.

10

Анонимен

преди 1 година

Велик спортист! Природни дадености. И бащата е бил изключително силен. Четох веднъж, че баща му го пребил от бой, като разбрал за изказване на Наим, в което щангистът благодари на своята родина България. Бащата буквално го смлял от бой. Едва оживял, увили го в пресни *** кожи целия наранен и насинен.Голяма, огромна лична трагедия. Никакви парим никаква слава не могат да компенсират липсата на родителска любов! Никакви!

9

Асан

преди 1 година

Събаряй веднага турския паметник :)))

8

Асан

преди 1 година

В РБ има само 1 официален език - български ! :)))

7

До Асан

преди 1 година

Защото щангиста е от турски произход. В наши дни имаме и други български спортисти от турски произход. Няма лошо да се отчитат тези факти. Взаимно уважение, води до добросъседство.

6

Има и турски

преди 1 година

филм, доста добре направен. Препоръчвам го, казва се просто "Наим".

5

Точен

преди 1 година

От какво почина Наум Шаламанов? Ако не беше в Турция, щеше да е жив и здрав.

4

Анонимен

преди 1 година

Младо си отиде момчето. И обичаше България. А нас ни пълнеха главите с омраза към турците. Дано да доживеем времето, когато всички ще се разбираме и обичаме. Омразата не води към нищо добро. Погледнете Македония и омразата им към българите

3

Асан

преди 1 година

Защо пише на турски на паметника :)))

2

Анонимен

преди 1 година

Голям... много голям... най-големия... а всъщност толкова малък и скромен беше ВЕЛИКАНЕ!

1

Анонимен

преди 1 година

46 подобрени рекорда!!!