36

Анонимен

преди 1 година

Трябва да екстрадираме в Русия всички мръсни руски мекерета който тровят България.

35

Украинка

преди 1 година

Нато, запада, а също и България са търговци на смърта, а пак Христо Иванов направо да замине при Виктор Бут и да не се връща никога

34

пуйката

преди 1 година

Ако го искаха щяха да го разменят със звездата наркоманка,но явно го искат само във фантазиите на Байдън,за да оповести публично,че щял да иска да го замени с баскетболната звезда,а Путин нехае за Бута и не отиде в Бали да говори с Байдън по тази тема.

33

Анонимен

преди 1 година

Търговеца на смърт се казва Гебрев щото е от герб . Той е продал много повече смърт от тоя . Особено 152 милимитрова смърт в Украйна . Що не говорят за гербавия търговец на смърт ?

32

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой е Виктор Бут. В България имаме Виктория Бут- така е известна Нинова сред съпартийците си.

31

Путин си

преди 1 година

го иска, щот той му е изпълнителния директор у фирма "русия"

30

пазара в одрин

преди 1 година

До Анонименза кървави долари го правят

29

факт

преди 1 година

само корнела продаде повече оръжие

28

Бах

преди 1 година

кви разбирачи и светила на ума, имало у нас .. гений до гений

27

Анонимен

преди 1 година

Доста дълга статия и нямам нерви да я прочета докрай- Но вчера попаднах на филм от Афганистан.Докато американците са били там страната е била залята с опиум и всякакви наркотици. Всеки втори афганистанец е употребявал, ако не и всеки. Сега талибаните са го направили незаконно и опиумът само в състава на лекарства, например морфин. Та кой е търговец на смърт, казват?

26

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

братята американци бавят, но НЕ забравят

25

Факт

преди 1 година

Най големият търговец на смърт е президента на сащ.

24

пуйката

преди 1 година

Някой нов няма към който Путин да прояви интерес,а не да отказва срещи с Байдън по тази тема.ха-ха-ха.

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Тоя злодей от снимката е ром мануш. Екстерминация! Само злодеи си пускат мустаци.

22

Анонимен

преди 1 година

В този бизнес има много, много пари. Като правя най-елементарно изчисление според фактите, посочени по-горе, излиза, че Виктор Бут е основоположил този огромен печалбарски бизнес, когато е бил на 23-25 г. Нещо не ми се вярва. По-правдоподобна ми се струва версията, че всесилните тогавашни генерали са го набелязали като удобен да им върши търговията с каквото докопат от военните складове. После той постепенно си е създал позиции. Сега ви казвам лека нощ, защото вече наистина заспивам. До утре!

21

До SS

преди 1 година

Предлагането на секс срещу облаги е най-старият занаят (бизнес). Половият нагон винаги е съществувал и всеки - не само жените, е съобразявал, че ако друг(а) го харесва, би могъл да изкяри храна срещу ласки. Оръжията най-напред всеки си ги е дялал сам и чак след време, когато са се формирали стоковите размени, добре направеното оръжие е станало стока, срещу която може да се получи друга необходима вещ или храна. Религията пък е вид идеология и постепенно се надгражда над примитивните суеверия.

20

SS

преди 1 година

Най стария бизнес в света ,това е религията ,а след това търговията с оръжие !Не можеш да наречеш някого Търговец на смърт когато твоята държава е най голям производител и търговец на изделия причиняващи смърт !

19

Владо

преди 1 година

Най-големия търговец на оръжие за престъпни режими е САЩ- въоръжават Израел да убива араби в Палестина, Саудитска Арабия да бомбардира Йемен, украинския режим дошъл на власт с въоръжен преврат през 2014, преди това моджахидини и Ал Каеда в Афганистан.

18

Курт Шнелешприцен

преди 1 година

Гледали сме "Lord of war" с Никълъс Кейдж. Знаем кой е Виктор Бут.

17

На Виктор but

преди 1 година

халката отдавна е разтегната