336

КРАВО МОНТАФОНКЕ

преди 1 година

ОТИВАЙ ДА СИ МУЧИШ В ВЕЛИКАТА СТРАНА. НЕ НИ МЪРСИ ВЪЗДУХА.

335

тя

преди 1 година

Насаждаме омраза на Русия към България ,което ще тегне на идващите поколения ,заради днешните продажни политици !

334

Анонимен

преди 1 година

До До 354 - "както и предложението му да станем република на СССР е гаранция за васално поведение и вярност" - Типична грозна русофобска лъжа. Който е прав, няма нужда да лъже. Вие русофобите тънете в лъжи, защото истината не е на ваша страна. А тя е, че Т Живков, какъвто дпедвец и подмазвач си е бил, прави веднъж предложение пред Брежнев, да станем съветска република, но то е отхвълено. Информацията я има документирана на много места

333

Йосиф

преди 1 година

Да , сигурно защото Русия едностранно наруши договора с Булгаргаз и затвори крана за България.

332

До 379 от Българите

преди 1 година

Написал си пълни глупости! И като не си българин не пиши от името на Българите!!! Предпочитаме Щатите пред азия

331

Фтеахй

преди 1 година

Не българите а българското правителство защото голямата част от българите харесват русия и не биха направили нищо срещу не е но правителството което е командвано от посолството в софия на съединените щати те са виновни има хора лидери на партии които си пият сутрин кафето в посолството на сащ тези са същите продажници които продадоха българската история и език

330

Олимпий Панов

преди 1 година

Колко промити мозъци виреят тук Русия им била виновна че са *** ни ци.Я бегайте да ближите на краварите ташките

329

Анонимен

преди 1 година

В Европа българите са европейци!!! Емигранти и то временно сте вие от раша!!!

328

До 373

преди 1 година

Обяснението е елементарно...и вие го знаете. Децата отиват на ЗАПАД или в САЩ, за да се развиват...за да опознават света...за добро образование...и защото за членове на ЕС можем свабодно да работим, да правим бизнес или живеем в ЕС и Европа или с виза да живеем в САЩ. Всеки търси развитие и свобода на избор...неща, които в раша липсват!!!

327

Анонимен

преди 1 година

в русия и ку4е да вържеш няма да сиди

326

Анонимен

преди 1 година

каквото по4укало такова ви се и обадило бе дърта руска кукумявке

325

До 372

преди 1 година

А вие русофобите как ще обясните продължаващата емиграция на запад въпреки блажените близо 20 години в ЕС? Защо вашите деца не си стоят в проамериканската България?

324

Анонимен

преди 1 година

Има две неща които русофилите не могат да обяснят:1) защо не емигрират в Русия, като е толкова хубаво2) защото децата на елита са на западПълна мистерия.

323

До 354

преди 1 година

Защо му било нужно на Съветският съюз да има военни бази в България??? Страстната целувка уста в уста между Брежнев и Живков, както и предложението му да станем република на СССР е гаранция за васално поведение и вярност! Защо да отделят ресурс? Виж, Чехия Полша и ГДР си бяха буре в барут! Тезата е безмислена и издиша от всякъде! САЩ имат база в Германия, защото я използват не да държат Германия под контрол!

322

Бре!

преди 1 година

То действията на Русия срещу България бяха приятелски! Броят на служителите в посолството 6 пъти повече от нашите в Москва! Сещайте се с какво се занимаваха! Да не говорим за приятелското изнудване с газта! А най приятелско и любимо ми е взривяването на военните заводи! Все от приятелска Дружба от векове за векове!

321

Анонимен

преди 1 година

За 20 години Путинската Мафия превърна Русия в Средновековна Бензиностанция ! А на 24 февруари 2022 Кремълските скакалци нападнаха Украйна ! Пази Боже от Путинската Напаст !

320

Анонимен

преди 1 година

Предлагам на всеки политик, който пропагандира война, да му сипват добавка в питието ! Какъв хубав живот ще настане на Земята ! Путин и мафията му в лудницата и в затвора ! Свобода за Русия ! Независимост за Украйна !

319

Хахаха

преди 1 година

Нашия най-добър "приятел" р усия ни врътна кранчето без колебание....с такива "приятели" не ни трябват врагове...вън русия

318

Анонимен

преди 1 година

Получаваните от европейските структури блага, максимално създадоха на България поле да маневрира по ключови направления в руско-българските отношения" - добре им беше, когато ни бяха хванали за гърлото. Тая какво иска всъщност?

317

Голям ФАН

преди 1 година

С баба фанова ! ДОБРЕ, ЧЕ Е ТЯ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА БЪЛГАРИЯ ! Аз съм емигрант, ето на, заради нея си купих билет и се връщам обратно в БЪЛГАРИЯ !