16

бай Ставри

преди 1 година

До бай Ставри По-долу-"образование"

15

бай Ставри

преди 1 година

До Христо Христов Експлоатация няма! Всички с образувание, професия и говорещи местния език или английски, са добре. Неуките и некадърните, нормално е да са чираци за малко пари, даже и в България. Който не харесва това, куфара гарата и тюмен

14

Някой си

преди 1 година

Нещо ми изглежда съшито с бели конци - единия бил в затвора не знайно защо, ама после се сетил за втората си работа, което е незаконно според катарските закони. Другия мъкнел цимент 12 етажа, ама къде що, знае ли се, важен е драматизма.Не отричам, че е била жестока експлоатация-за да стане това, което виждаме днес за такъв период е ясно, че не е било лесно, меко казано. Ясно е и, че в тия пари са и парите на тогавашната върхушка на ФИФА за даде мондиала на Катар. Ама къде са доказателствата?

13

Анонимен

преди 1 година

А нещо за експлоатацията на работниците в България?

12

Анонимен

преди 1 година

Като отиваш на гости, или не коментираш как живее домакинът, или не ходиш изобщо, много просто. Не се научиха на обноски тези западняци, ей

11

Анонимен

преди 1 година

За да станеш богат трябва да експлоатираш хората и системата.

10

Анонимен

преди 1 година

Либерастите по всякакъв лицемерен (подчертавам изключително лицемерен) начин ще се опитат да налагат темите за гей правата в Катар и други техни глупости - колко бедни и изстрадали били работниците по строежите и пр. За съжаление, това ще доминира вместо футбола. Цитат на колега от Дневник.Простото доказателство- BBC и никой друг наземен канал във Великобритания не предаде директно откриването. За сметка на това BBC1 забавляваше с някаква измислена купа по женски футбол.

9

Непозната

преди 1 година

Не трябваше да дават такова домакинство на Катар. Страната има прекалено много проблеми със спазването на човешките права. Това е много негативно и за спорта като цяло.

8

Смешко

преди 1 година

Това за затворите и дървениците може и да е гадно. Но забележете какво е построила и направила държава с население от 3 млн. за толкова кратко време. Построили са дори цели нови градове в пустинята. А България, с двойно повече население, тъпкана със злато, с невероятни водни залежи и природни дадености е превърната в сметище. Дори основните пътни артерии са трагедия. Как пък тия управници не се накрадоха, не се нарушиха, как пък не им стигна? Поне нещо да съградят и да подобрят?

7

Анонимен

преди 1 година

Катар отказа на ЕС да увеличи доставките на газ. ЕС да се развива със соларни панели и вятърни мелници.

6

Анонимен

преди 1 година

По резерви на природен газ: Русия 24.3%, Иран 17.3%, Катар 12.5%, САЩ 5.3%, Саудитска Арабия 4.2%, Туркменистан 3.8%, ОАЕ 3.1%, Венецуела 2.8%, Нигерия 2.6%, Китай 2.4%.

5

Българ

преди 1 година

А кога ще говорим за ескплоатацията в България???

4

Анонимен

преди 1 година

А за корупцията? Даже Блатер призна, че Саркози е натискал за Катар. А след избора на Катар за домакин, последните поръчали изтребители от Франция за над 14 млрд евро. Това как се нарича? Навсякъде е корупция, натиск, зависимости!

3

Бацета

преди 1 година

Не мое да идеш в Катар и да се оплакваш че там има араби и е горещо! Да си го знаел!

2

Анонимен

преди 1 година

Хората са го казали отдавна : от работа - гърбав.

1

Анонимен

преди 1 година

До Факт- ти май се събуждаш и заспиваш с мисълта за САЩ. Утре ако те блъсне кола пак ще е някой от САЩ който има пъклен план. Аман от смешници търсещи във всичко конспирации. А може би арабеските просто не обичат да плащат. Не случайно всички сирийци и подобни бягат към Европа,а не към мюсюлманския рай при арабите